MENU
D
T
M
S

Måned

Morten Olsen om Bendtner

Morten Olsen: "Nicklas' ageren er primært et anliggende for Arsenal, og gårsdagens episode afstedkommer for nuværende ingen repressalier fra min side."

Læs nyheden

Farum Park lægger græs til FAXE KONDI ungdomspokalfinaler

Faxe Kondi øger engagementet i ungdomspokalturneringerne. Finalerne rykker til Nordsjælland.

Læs nyheden

Godkendt sidste EM-test

På trods af, at spillerne endnu engang leverede en god præstation på banen, så manglende den afgørende skarphed i begge felter, og Danmarks kamp mod Skotland endte 2-2.

Læs nyheden

Dansk nederlag efter straffe

ALGARVE CUP: Der skulle straffesparkskonkurrence til efter uafgjort 1-1 mellem Kina og Danmark i ordinær spilletid. Her startede Kina dårligst men sluttede bedst. Danmark taber sammenlagt 6-7.

Læs nyheden

Stor interesse i at udvikle dansk fodbold

I alt 157 personer ansøgte i den åbne proces til en af DBU’s faggrupper inden deadline - 90 engagerede personer nu fordelt på DBU’s 15 faggrupper.

Læs nyheden

DBU Pokalen LIVE lodtrækning

Onsdag trækkes der lod til første runde af DBU Pokalen 2014/2015. Følg lodtrækningerne på dbupokalen.dk fra klokken 12.00 og se, hvem dit hold møder i første runde!

Læs nyheden

U19: God kamp – skuffende resultat

U19-kvindelandsholdet spillede mandag aften 1-1 mod Irland. Det danske hold spillede i store perioder en god kamp, men formåede ikke at udnytte overtaget i spil og chancer.

Læs nyheden

Historisk sejr over USA

ALGARVE CUP: De danske kvinder skrev historie med en 5-3 sejr over de olympiske mestre fra USA og nr. 1 på verdensranglisten.

Læs nyheden

Nyt futurelandshold udtaget

Futurelandsholdet så første gang dagens lys sidste år, hvor der blev gjort mange gode erfaringer. Landstræner Per Holm gør status og udtager den kommende U16-futurelandsholdstrup.

Læs nyheden

Talenter skabes i samarbejde

TALENTUDVIKLING: A+ samarbejdet er en af hjørnestenene i det danske talentudviklingsarbejde. Her har talenttrænere i de danske topklubber, DBU og landstrænere samt Team Danmark lejlighed til at mødes i et målrettet samarbejde på at skabe en dansk talentudvikling i verdensklasse. Men ganske få kender faktisk til det unikke samarbejde.

Læs nyheden

Log ind

c