MENU

Måned

Ny test mod USA

Det danske kvindelandshold møder i morgen USA i endnu en hård test ved Algarve Cup i Portugal. Følg kampen på Eurosport fra 15.40 dansk tid.

Læs nyheden

København Futsal nye danmarksmestre

Med JB Futsal Gentofte og København Futsal i finalen for andet år i træk, var der lagt op til revanche. Det blev da også sidste års sølvvindere fra København, som i år tog guldet med hjem fra Kolding.

Læs nyheden

U19 Kvinder: Oppe mod de bedste

Det danske U19 kvindelandshold tog lørdag eftermiddag hul på den årlige La Manga Cup i Spanien. De danske piger var på dagen oppe imod en bedre modstander og tabte 2-0 til de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Læs nyheden

Københavneropgør i DM-finalen

JB Futsal Gentofte og København Futsal er klar til finalen ved årets Final 4. Det stod klart, efter dagens semifinaler blev afviklet i Koldinghallerne.

Læs nyheden

1-0 nederlag til Japan

Kvindelandsholdet fik ikke revanche for sidste års nederlag til Japan i Algarve Cup, da det her til eftermiddag blev til et 1-0 nederlag til de regerende verdensmestre efter et tæt opgør

Læs nyheden

Sidste test for U19-landsholdet

U19-landsholdet møder Montenegro i de to sidste testkampe før Eliterunden i slutningen af maj

Læs nyheden

73 klubber vil have multibaner

Hele 73 fodboldklubber har ansøgt Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje i anden ansøgningsrunde. Primo april afgøres det, hvilke klubber der modtager støtte. Næste ansøgningsrunde i 2015.

Læs nyheden

Træn trivslen og styrk sammenholdet

Flere end hvert ottende barn er stoppet til en fritidsaktivitet på grund af mistrivsel. Vil du være med til at skabe en fodboldklub, hvor der er plads til alle? Så tilmeld din klub til Klubfidusen nu.

Læs nyheden

To dages karantæne til Mads Toppel

OB-målmand Mads Toppel er af fodboldens disciplinærinstans tildelt 30 karantænepoint for at have slået Esbjergs Michael Jakobsen i mellemgulvet, hvilket er ensbetydende med karantæne de kommende to spilledage

Læs nyheden

Spinkel engelsk 1-0 sejr på Wembley

Danmark mødte onsdag aften England på Wembley. Kampen var forholdsvis lige, dog med englænderne i den dominerende rolle – og de endte også med at snuppe en spinkel, men fortjent, sejr på 1-0

Læs nyheden

Log ind

c