1-0 nederlag til Japan

Kvindelandsholdet fik ikke revanche for sidste års nederlag til Japan i Algarve Cup, da det her til eftermiddag blev til et 1-0 nederlag til de regerende verdensmestre efter et tæt opgør

Stina Lykke Petersen kunne ikke forhindre japanerne i at score en enkelt gang i eftermiddagens 1-0 nederlag til Japan. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Dagens udfordring for kvindelandsholdet under Algarve Cup bød på de regerende verdensmestre fra Japan.

En stor mundfuld som det unge og ret uprøvede danske hold, tog imod med gåpåmod og fightervilje.

Kampen endte 1-0 til Japan efter samme halvlegsstilling.

Spillemæssigt og defensivt var danskerne rigtig godt med i kampen mod et teknisk og tempomæssigt stærkt japansk hold. Der var kun én chance i første halvleg, som desværre faldt til Japan to minutter før halvleg og resulterede i halvlegsføringen til Japan på 1-0.

Chancerne kom heldigvis i anden halvleg, hvor kampen åbnede sig lidt mere op. Danskerne var flere gange tæt på at udligne, men japanerne havde også deres perioder med chancer til at udbygge deres føring.

Hør Johanna Rasmussens reaktion efter kampen

De to unge danske spillere Frederikke Thøgersen, Fortuna Hjørring og Julie Trustrup Jensen, Brøndby IF fik chancen fra start for første gang, mens Johanna Rasmussen, Kristianstad agerede som anfører for holdet for første gang. Tenna Bendtsen, Vildbjerg fik hendes debut på landsholdet, da hun kom ind i slutningen af anden halvleg.

Næste udfordring for kvindelandsholdet under Algarve Cup byder på endnu en svær modstander idet holdet møder USA på mandag d. 10/3 kl. 15.40 dansk tid. Se kampen direkte på Eurosport eller følg kvinderne på Facebook.