MENU
D
T
M
S

Måned

Kvist: En hel nation mod dem

William Kvist giver dig her et indblik i hans tanker i timerne op til kampstart og fortæller, hvad fansenes opbakning på tribunerne betyder i kampen for en dansk sejr.

Læs nyheden

Fodboldfans får billigere billetter og flere oplevelser

DBU og landsholdet vil have danskerne tilbage i Parken og lancerer nu billigere billetter og flere muligheder. Ny fanklub og sæsonkort er et nyt tilbud til alle fodboldfans, der vil endnu tættere på, og have mulighed for forkøbsret på billetter til landskampe og slutrunder.

Læs nyheden

Jubilæumskamp: Fire for 400

To voksne og to børn kan se DBU’s 125-års jubilæumskamp mod Sverige for blot 400 kroner, mens sæsonkortsholdere og fodboldskoledeltagere ledsaget af en voksen kommer gratis ind.

Læs nyheden

U19: Flot sejr over Montenegro.

U19 landsholdet vandt den først testkamp mod Montenegro med 2-1 på mål af Jannik Pohl og Marcondes.

Læs nyheden

Ny pigestruktur på vej

DBU og lokalunionerne har gennem længere tid arbejdet på at finde den bedst egnede struktur i ungdomsfodbolden for piger. En opgave som fagligt og koordineringsmæssigt er placeret i DBU’s Ungdomsgruppe.

Læs nyheden

U19-kvinder i kamp om EM-billet

De danske U19-kvinder skal i starten i april igen ud i kampen om den eftertragtede EM-billet. Se truppen her.

Læs nyheden

DBU’s Fodboldskole præsenterer nyt koncept

Udvikling, kvalitet og skills. Det er nøgleordene på DBU’s Fodboldskoler, som i år præsenterer det nye koncept ’DBU Fodboldskole Skills’. Et program udarbejdet i samarbejde med trænerkonsulent Peter Rudbæk fra DBU’s Landstrænergruppe.

Læs nyheden

Fodbolddanmark samles om nye spilleformer

Når fodboldsæsonen sparkes i gang efter sommerferien, er det for første gang i over 20 år med ens spilleformer landet over. Et stort plus for børne- og ungdomsfodbolden og ikke mindst dansk talentudvikling, ifølge DBU’s formand.

Læs nyheden

Ny landstræner i futsal

Dansk landsholdsfutsal har fået ny træner. 33-årige Nikolaj Klein Saabye er fra 1. april 2014 blevet ansat som landstræner. En opgave den nuværende klubtræner ser meget frem til.

Læs nyheden

Honorarer for elitedommere på plads

Ny honorar aftale for elitedommerne giver bedre mulighed for forberedelse til kampene for dommerne i Superligaen.

Læs nyheden

Log ind

c