MENU

DBU’s Fodboldskole præsenterer nyt koncept

Udvikling, kvalitet og skills. Det er nøgleordene på DBU’s Fodboldskoler, som i år præsenterer det nye koncept ’DBU Fodboldskole Skills’. Et program udarbejdet i samarbejde med trænerkonsulent Peter Rudbæk fra DBU’s Landstrænergruppe.Fra leg til landshold. For mange starter drømmen om landsholdet i en ung alder, og rent faktisk har størstedelen af spillerne på det danske landshold alleværet på fodboldskole, da de endnu ikke vidste, hvilken fodboldfremtid der ventede dem.

DBU’s Fodboldskoler har altid haft stor fokus på kvalitet, og i år har DBU videreudviklet fodboldskolerne med det nye koncept ’DBU Fodboldskole Skills’.Alle kan deltage på DBU’s Fodboldskoler uanset niveau, men med DBU Fodboldskole Skills er der fokus på udviklingen af den enkelte deltager, som skal havefølelsen af at være blevet bedre til én eller flere givne færdigheder og som fodboldspiller generelt. Derfor vil der være forskellige sværhedsgrader ogniveauer, når deltagerne skal igennem DBU Fodboldskole Skills forløbet på sommerens fodboldskoler.

Talentudviklingen starter på DBU’s Fodboldskole

Det er DBU’s Landstrænergruppe, som på baggrund af en vurdering af trends og tendenser i træner- og spillerudviklingen, der har været med til at udviklesommerens træningsprogram på fodboldskolerne. Og trænerkonsulent Peter Rudbæk mener netop, at talentudviklingen sagtens kan og bør starte et sted som DBU’sFodboldskoler.

”Dansk talentudvikling er i en rivende udvikling. Aldrig har udlandet og de store europæiske klubber haft mere fokus på de danske talenter end iøjeblikket. Det skyldes dels en målrettet og struktureret tilgang til at ville uddanne sig som spiller på alle niveauer, men i høj grad også de mange finetilbud de unge fodboldspillere tilbydes. Talentudviklingen skal starte et sted, så hvorfor ikke på DBU’s Fodboldskoler?” lyder det fra Peter Rudbæk, somfortsætter:

”Kvalitet på DBU’s Fodboldskoler er nøgleordet. Kvalitet for alle uanset køn, alder og niveau. Trænerne på DBU’s Fodboldskoler supporteres og vejledes heleugen af trænerledere, hvis specifikke opgave er at sikre kvaliteten til gavn for deltagerne. Træneren er nøglen. Vi er fuldt bevidste om, at deltagernesoplevelser på fodboldskolerne i høj grad er afhængige af trænernes kompetencer. Derfor har vi sikret, at de mere end 1.500 trænere er udstyret med dennyeste og mest optimerede viden på øvelsesområdet. Eksperter på det område har brugt meget lang tid på at udvikle det nye program og DBU FodboldskoleSkills, som deltagerne skal prøve kræfter med i år.”

Skal du med?
Er du en af de kommende landsholdsstjerner, eller vil du bare gerne forbedre dig rent fodboldmæssigt gennem en uges træning af højeste kvalitet? Så tilmelddig DBU’s Fodboldskole. Fodboldskolerne er for drenge og piger født i årgang 1999-2006, og prisen er800 kroner. Deltagerne får fem dages træning inklusiv et Adidas fodboldskolesæt, drikkedunk, diplom, en SELECT fodbold og en gratis børnebillet tillandskampen Danmark-Sverige i Parken den 28. maj ved samtidigt køb af en voksenbillet.

Billetter sælges via DBU’s billetsystem på dbu.dk/fodboldskolebillet døgnet rundt eller på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9.00 til 16.00.

Læs mere om DBU's Fodboldskole.
Følg DBU's Fodboldskole på Facebook.

Log ind