MENU

Jubilæumskamp: Fire for 400

To voksne og to børn kan se DBU’s 125-års jubilæumskamp mod Sverige for blot 400 kroner, mens sæsonkortsholdere og fodboldskoledeltagere ledsaget af en voksen kommer gratis ind.


Foto: fodboldbilleder.dk


Det er trods alt ikke de billigste landskampbilletter i DBU’s 125-års historie, men det er de billigste landskampbilletter i dette årti.

DBU fejrer 125-års jubilæum i Parken mod vores klassiske arvefjende fra Sverige den 28. maj ved at sætte prisen ned, så den matcher jubilæet.

125 kroner for de to billigste voksenkategorier og blot 75 kroner for en børnebillet gør det muligt for en familie på to voksne og to børn at se landskampen i Parken for 400 kroner.

Det er dog også muligt at komme gratis ind til svenskeropgøret.

DBU’s nye tiltag, sæsonkortet, som erstatter fast plads tilbuddet, lanceres med tilbuddet om, at såfremt man køber et årskort inden 27. maj, så er der inkluderet en plads til jubilæumskampen i prisen helt gratis.

Eller hvis man allerede har købt en billet til årets fodboldskole, så kan man også komme gratis ind, hvis man kommer med en betalende voksen. Fodboldskoledeltagere får direkte information via mail. 

Og de billige billetter kan faktisk fås endnu billigere, hvis man samtidig melder sig ind i DBU’s nye fanklub, som automatisk giver en 10 % rabat på billetten.


Baggrund
Kampen mod Sverige er markeringen af DBU’s 125-års jubilæum, og vil blive en dag, hvor vi i fællesskab med udgangspunkt i fortiden fejrer fremtiden. I den kommende tid vil DBU fortælle mere detaljeret om festen før og under kampen.

Hvis du vil vide mere
Køb billet
DBU’s sæsonkort
Landsholdets fanklub


Log ind