MENU
D
T
M
S

Måned

Futsal DM afvikles i weekenden

Det handler om højt tempo og god boldteknik, når de bedste danske futsalhold i weekenden den 8.-9. marts kæmper om DM-guldet i Koldinghallerne.

Læs nyheden

Hård modstand venter kvinderne

VIDEO: Et afbudsramt dansk kvindelandshold tog mandag til Portugal, hvor fire svære landskampe ved den stærkt besatte turnering Algarve Cup venter.

Læs nyheden

Sommerferie med fodbold, tricks og udfordringer

Køb billet til DBU’s Fodboldskole og få en uge med fodbold på skemaet. Billetsalget starter i denne uge.

Læs nyheden

Ny ledelse inviterer til dialog

DBU’s nye politiske og administrative ledelse – bestyrelsesformand Jesper Møller og administrerende direktør Claus Bretton-Meyer - inviterer alle landets klubber til dialog.

Læs nyheden

U21 afbud på to offensive pladser

U21-landsholdet blev søndag aften ramt af afbud på to offensive pladser, da Nicolai Brock-Madsen og Rasmus Falk måtte udgå af truppen med henholdsvis en forstrækning i baglåret og lyskenproblemer. Nye i truppen bliver Jeppe Andersen, Esbjerg, og Andrew Hjulsager, Brøndby

Læs nyheden

Ind under huden på fodbolden – en gang til

DBU Trænerlounge: Peter Møller har været professionel topspiller på landsholdet og i udlandet og senest kursist på DBU's T-træneruddannelse. En uddannelse, han primært har taget, for som han siger - at komme ind under huden på fodbolden en gang til. Læs også om andre historier, der rører sig i trænerverdenen her.

Læs nyheden

Landsholdet møder Ungarn

Landsholdet varmer op til DBU’s jubilæumskamp mod Sverige med en kamp mod Ungarn på udebane torsdag den 22. maj.

Læs nyheden

Braithwaite ude, Eriksen tvivlsom, tre nye mod England

Landstræner Morten Olsen har fået afbud fra Martin Braithwaite, har aftale med Christian Eriksen om at møde i landsholdslejren. Jakob Ankersen, Jakob Poulsen og Simon Makienok nyt i truppen på nu 24 spillere til landskampen mod England på Wembley onsdag.

Læs nyheden

Jesper Møller ny formand

Repræsentantskabsmøde: Jesper Møller valgt til ny formand for DBU. Bent Clausen og Thomas Christensen nye næstformænd. Hædersbevisninger og legater på årets repræsentantskabsmøde.

Læs nyheden

Maibritt Mathiasen er Årets Fodboldleder 2013

Maibritt Mathiasen fra Guldborg IF er kåret til Årets Fodboldleder 2013 ved DBU’s repræsentantskabsmøde i Odense

Læs nyheden

Log ind

c