MENU
D
T
M
S

Måned

Jess Thorup på Store Trænerdag

Jess Thorup, Årets Træner i 2012/13, har fået en fantastisk start som U21-landstræner. Nu deler han ud af sin erfaring fra både klub og landshold til trænere på alle niveauer d. 29. maj, hvor DBU for 12. gang afholder Store Trænerdag.

Læs nyheden

U16 Future: I udviklingens tegn

Det danske U16 Future landshold er i disse dage samlet til to venskabskampe mod Belgien. Tirsdag blev den første kamp spillet og trods flot offensiv fodbold fra det danske hold, så måtte danskerne desværre se sig slået med et enkelt mål på trods af et flot dansk comeback

Læs nyheden

Se Danmark-Sverige på Børnetribunen

Medlemmer af Landsholdsklubben kan søge om forkøbsret til billetter på Børnetribunen til Danmark-Sverige i Parken den 28. maj.

Læs nyheden

En halv million til ungdomsarbejde

DBU’s Ungdomsfond har uddelt 500.000 kroner til 50 danske fodboldklubber. Den halve million er dedikeret klubbernes ungdomsarbejde.

Læs nyheden

Fakta om honorering og pension

En beslutning om at tildele DBU’s formand pension samt omfanget af DBU’s generalsekretærs fratrædelsesordning har været genstand for en større bevågenhed i weekenden. DBU’s formand, Jesper Møller, erkender, at kommunikationen omkring processen har været for uklar.

Læs nyheden

Husk at registrere spillere

Det er vigtigt at få registreret alle spillere. Kun registrerede spillere kan kobles på de nye holdkort.

Læs nyheden

U16: Landsholdets tur til Ukraine aflyst

Situationen i Ukraine tvinger DBU til at aflyse U16-landsholdets planlagte tur til Ukraine i slutningen af april. Beslutningen er primært truffet på baggrund af Udenrigsministeriets anbefalinger

Læs nyheden

Trist nederlag til U19

En række misforståelse betød et ærgerligt 3-1 nederlag til U19-landsholdet i returopgøret mod Montenegro.

Læs nyheden

Kvinderne klar til Schweiz

Kvinde Landstræner Nils Nielsen har udtaget truppen til VM-kvalifikationskampen mod Schweiz.

Læs nyheden

Team Viborg dominerer U16-pigelandsholdet

Hele seks spillere fra Team Viborg er med i truppen, når U16-landsholdet deltager i UEFA’s U16 mini-turnering i England fra den 6. til den 11. april.

Læs nyheden

Log ind

c