Måned

Kent Nielsens kontante trænerstil

DBU Trænerlounge: Det gælder om at sætte det stærkeste hold hver eneste gang og være helt klar og kontant i sine udmeldinger. Det kan godt være, man ikke er elsket – men respekteret og tydelig. Kent Nielsen fortæller i DBU's Trænerlounge om sine helt klare principper. Få den og andre historier her.

Læs nyheden

To Superligaopgør i DBU Pokalen

Det blev til to Superligaopgør i ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen. Esbjerg fB møder FC Midtjylland, mens Randers FC møder Silkeborg IF.

Læs nyheden

Ligalandsholdsturen aflyst

DBU aflyser for andet år i træk træningsturen for ligalandsholdet på grund af besparelser.

Læs nyheden

U19 vil til Eliteround

Det nye U19-landshold, der er ubesejret i efteråret, er klar til EM-kvalifikationsturneringen mod Portugal, Albanien og Wales. 17 spillere er indtil videre udtaget til de kommende kvalifikationskampe.

Læs nyheden

U16 møder Ukraine på hjemmebane

Det danske U16-landshold er igen på dansk hjemmebane, når holdet i midten af november møder Ukraine over to kampe. Gratis adgang til de to kampe, der spilles på kunstgræs på Frederiksberg Idrætspark.

Læs nyheden

God dialog om fodboldens udfordringer

Cirkusbygningen i København var ramme om weekendens fællesmodul for klubformænd fra hele Danmark. Faciliteter, affolkning i yderområde og frivillighed var nogle af de temaer som formændene diskuterede.

Læs nyheden

Superligaen skifter navn til Alka Superliga

Superligaen skifter navn og udseende. Fra 1. januar og tre-et-halvt år frem, hedder Danmarks bedste fodboldrække Alka Superliga. Det sker, når forsikringsselskabet Alka træder ind som ny hoved- og navnesponsor.

Læs nyheden

DBU Pokalen: Ugens pokalbrag

Masser af spændende opgør venter i DBU Pokalens runde 3, der sparkes i gang tirsdag med fem kampe inklusiv pokalbraget mellem AGF og SønderjyskE. Følg runden på TV3 Sport 1 og TV3+.

Læs nyheden

DBU skærper indsats mod matchfixing

Det skal være forbudt at spille på fodboldkampe, som en spiller selv har indflydelse eller interesse i, mener DBU, der netop har vedtaget nyt cirkulære, der skærper indsatsen mod matchfixing yderligere.

Læs nyheden

'Dommerne skal kunne klare kritik'

De danske fodbolddommere har i den seneste tid skulle forholde sig til en mediestorm, men hvordan forholder DBU sig til de mange overskrifter om fodbolddommerne? Vi har bedt formanden for DBU’s Dommergruppe forholde sig til den seneste tids kritik.

Læs nyheden

Log ind