MENU

Fodboldfans får billigere billetter og flere oplevelser

DBU og landsholdet vil have danskerne tilbage i Parken og lancerer nu billigere billetter og flere muligheder. Ny fanklub og sæsonkort er et nyt tilbud til alle fodboldfans, der vil endnu tættere på, og have mulighed for forkøbsret på billetter til landskampe og slutrunder.


Foto:fodboldbilleder.dk


Det bliver ikke kun nemmere, men også billigere at følge det danske landshold på lægterne – uanset om du er en del af en fodboldglad børnefamilie eller kampen skal ses i festlig stemning sammen med vennerne. 

Over 75 procent af billetter til de kommende EM-kvalifikationskampe er nemlig sat ned i pris. Faktisk kan fodboldfans fremover komme i Parken til EM-kvalifikationskampe for priser helt ned til 150 kroner.  Og køber du som familie kan du i udvalgte kategorier spare hele 50 procent i forhold til tidligere!

”Vi har i DBU gennem længere tid arbejdet målrettet på en ny fan- og billetstrategi, der giver fans endnu bedre og billigere muligheder for at følge det danske landshold. Det betyder, at der nu er langt flere tilbud til de fans, der loyalt støtter landsholdet samt en langt større prisfleksibilitet afhængig af, hvilken kamp vi spiller,” siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU og fortsætter:

”Oplevelsen er en helt anden, når der er et fyldt stadion, og det stiller krav til os, når vi fremover skal skabe oplevelser for vores fans udover selve spillet på banen. Vi håber selvfølgelig, at de mange nye billetmuligheder og fantilbud får danskerne til at fylde Parken.” 

Se priserne her

Spar 20 procent med nyt sæsonkort

Det er dog ikke kun billetpriserne og billetkategorierne, der er nye.
 
DBU lancerer også helt nye tiltag i form af et sæsonkort og en fanklub med det formål, at skabe en tættere relation mellem landsholdet og de danske fans. 
Sæsonkortet er for dig, der bakker op om landsholdet hele vejen mod EM i Frankrig 2016 og vil være sikker på gode pladser. Ved køb af sæsonkort sparer du 20 procent på din billet og det er den billigste måde at komme til landskamp på. Derudover opnår du automatisk medlemskab af Landsholdets Fanklub (der opnås dog ikke en yderligere rabat på billetten ved fanklubmedlemsskab).

Læs mere om sæsonkort 

Som medlem af Landsholdets fanklub får du blandt andet 10 procent rabat ved køb af billetter samt mulighed for forkøbsret på billetter til både landskampe, udebanekampe og slutrunder med dansk deltagelse. Derudover får du adgang til eksklusive fanarrangementer, nyheder og 20 procent rabat på din landsholdtrøje.

Læs mere om Landsholdets Fanklub 

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan præsentere helt nye og lavere billetpriser på landskampe, og at vi dermed også viser vores mange fans, at vi rigtig gerne vil dem, og at vi meget gerne vil have dem tilbage på lægterne, når landsholdet spiller. Med flere billigere billetter, nye fantiltag og et løfte om at loyalitet fremadrettet skal kunne betale sig, håber vi, at de danske fans vil bakke holdet op og at vi igen kan få Parken til at gynge, når Danmark spiller,” udtaler Jacob Lauesen, Event Chef B2C i DBU A/S

Du kan læse mere om de nye billetpriser og -kategorier på DBU’s billetafsnit

Filer og downloads til print

Sæsonkort
Fanklub
Billetpriser
Infografik og billetstrategi
 
Log ind