MENU

København Futsal nye danmarksmestre

Med JB Futsal Gentofte og København Futsal i finalen for andet år i træk, var der lagt op til revanche. Det blev da også sidste års sølvvindere fra København, som i år tog guldet med hjem fra Kolding.


Foto: Fodboldbilleder.dk


Årets finale stod igen i år mellem de forsvarende danmarksmestre fra JB Futsal og sidste ås sølvvindere fra København Futsal. Det blev dog KøbenhavnFutsal, som tog guldet med hjem, selvom de kom bagud allerede efter fire sekunder, da Mikkel Kjær bragte JB Futsal foran på et lidt heldigt mål.

Det var ellers en meget jævnbyrdig i 1. halvleg med chancer i begge ender. Det var først godt fire minutter før pausen, at København Futsal fik udlignet pået langskud fra Jim Hougaard.

Der var høj tænding på begge hold, hvilket også resulterede i to røde kort. Et til JB’s Christoffer Moen og et til København Futsals Moussa Ajanne efter enkontrovers med hinanden.

I 2. halvleg var det København Futsal, der kom bedst fra start med et hurtigt mål igen fra Jim Hougaard til 2-1. Kampen fortsatte i et meget højt tempo, oggodt 10 minutter senere var det igen København Futsal, som fik en friløber, som bliver omsat til mål. 3-1.

København fortsatte med at presse og de fik også scoret til 4-1 inden JB Futsal valgte at tage målmand Christoffer Haagh ud i angrebet og erstatte ham meden ekstra markspiller. Det hjalp dog ikke. I stedet udnyttede København, at der ikke var nogen målmand og scorede til 5-1. Med få sekunder igen fik JB dogreduceret til slutstillingen 5-2.

Dermed blev København Danmarksmestre 2014 og skal repræsentere Danmark ved UEFA Futsal Cup senere på året.


Bronze til Midtals

I bronzekampen mødte Søhus/Stige Midtals IF. Begge hold er fra Futsal Liga Vest og har mødt hinanden fire gange i sæsonen, hvor der er blevet til to sejretil hvert hold. Derfor var der lagt op til den afgørende dyst om medaljerne.

Kampen var meget jævnbyrdig. Søhus/Stige pressede godt på og havde flere store chancer, men alligevel var det Midtals, der kom foran. Midtals fik etfrispark et godt stykke udefra, som Patrick Larsen sender flot op på bagerste stolpe, så den går i mål.

Midtals kom mere med i kampen, men under et minut før pausen, fik Bashir Al-Hamami sit andet gule kort og blev udvist. Dermed skulle Midtals spille denæste to minutter i undertal. Det havde dog ingen betydning i stedet udbyggede Midtals føringen til 2-0 kort efter de var blevet fuldtallige igen.

Midtals havde overtaget styringen og kom da også foran 4-0 inden Søhus/Stiges målmand fik reduceret til 4-1 fra den modsatte ende af banen. Det gavSøhus/Stige gejsten tilbage og med yderlige to scoringer til stillingen 4-3 var spændingen tilbage i kampen. Det blev dog ikke til mere for Søhus/Stige, sådet blev ligaoprykkerne fra Midtals, som tog bronzemedaljerne.

Log ind