MENU

U21 møder Schweiz i Esbjerg

Det danske U21-landshold rykker til Esbjerg, når holdet den 22. maj møder Schweiz i en testkamp.


Jonas Knuden kan spille landskamp på sin vante hjemmebane når U21-landsholdet møder Schweiz på Blue Water Arena til maj. Foto: fodboldbilleder.dkDet danske U21-landshold møder Schweiz i en testkamp den 22. maj. Holdet har normalt hjemmebane i Aalborg, men på grund af baneforholdene var ’hjemmebanen’ tidligere på måneden skiftet ud med Farum Park. Og turen rundt i Fodbolddanmark fortsætter – når U21-landsholdet møder Schweiz i maj, bliver det nemlig på Blue Water Arena i Esbjerg. 

Blue Water Arena er landstræner Jess Thorups gamle hjemmebane og den tidligere Esbjerg-træner glæder sig til gensynet: 

”Først og fremmest er jeg glad for, at kampen bliver til noget. Det er en vigtig forberedelse frem mod de sidste kampe i EM-kvalifikationen. Normalt er vi i Aalborg, sidst var vi i Farum, og denne gang i Esbjerg. Det er godt, at kampene bliver lagt rundt om i landet, så vi kan få vist den danske trøje frem,” siger Jess Thorup og fortsætter:

”Esbjerg har et af de flotteste stadions og hele byens summer af fodbold, så det er et rigtig godt sted at vise de danske talenter frem, og så glæder jeg mig til at komme tilbage til min gamle hjemmebane og få lov til at vise mit nye hold frem”. 

Og det er ikke kun for Jess Thorup, at oplevelsen kan blive lidt speciel. U21-landsholdets faste venstreback, Jonas Knudsen, spiller til daglig i Esbjerg, og også for ham vil det være specielt at spille landskamp på sin vante hjemmebane.

”Det vil være en rigtig fed oplevelse at spille en landskamp på min hjemmebane. Jeg kender jo omgivelserne og føler mig tryg, men det vil være en helt anden oplevelse, end jeg er vant til, for det er jo ikke med klubbens fans, men det vil være rigtig stort, så jeg håber, at jeg bliver udtaget,” siger U21- og Esbjerg-spilleren.

U21-landsholdet er inde i et afgørende forløb i EM-kvalifikationsturneringen, hvor de danske drenge er ubesejret i deres gruppe – blandt andet på baggrund af meriterende sejre over Rusland og Bulgarien på udebane i efteråret. Dermed indtager Danmark førstepladsen i tabellen før de afsluttende to hjemmekampe mod Rusland og Bulgarien i september.

Men først er det testkampen mod Schweiz, der er på programmet. Kampen spilles på Blue Water Arena i Esbjerg den 22. maj. Der vil som sædvanligt til U21-landsholdets hjemmekampe være gratis adgang.


Log ind

c