Billetsalg til England-Danmark fra fredag

DBU åbner for billetsalget til danske tilskuere til landskampen mod England på Wembley Stadium allerede på fredag den 31. januar klokken 10.00.

Danmark - England, 2011. Foto:fodboldbilleder.dk



Landsholdet spiller onsdag den 5. marts mod England på Wembley Stadium i London.

Placeringen af danske tilskuere faldt på plads onsdag, og derfor starter DBU efter aftale med det engelske fodboldforbund, the FA, billetbestillinger tilde danske tilskuersektioner allerede fredag den 31. januar klokken 10.00 tre dage tidligere end planlagt.

Bestillingsperioden vil være åben indtil senest fredag den 14. februar klokken 12.00 med mindre, der mod forventning skulle blive udsolgt inden.

Blandt forhandlingerne med det engelske fodboldforbund har indgået sektioneringen af sammenhængende pladser til danske tilskuere i forhold til detsikkerhedskoncept, det engelske fodboldforbund fastholder.

Det betyder, at DBU mod forventning reelt kun kan tilbyde to billetkategorier til danske tilskuere til priser på 450 kroner (kategori 2) og 550 kroner(kategori 1) kroner. Pladserne er til gengæld på nederste af de tre tribuneafsnit på det 90.000 siddeplads store stadion.

Det engelske fodboldforbund opererer med yderligere to billetkategorier (kategori 3 og 4) samt familiepakker, som DBU af sikkerhedsmæssige årsager ikke haradgang til.

For yderligere detaljer om billetsalget henviser vi til billetsalgsannoncen.

Landstræner Morten Olsen udtager truppen til landskampen mod England ved et pressemøde hos DBU i Fodboldens Hus tirsdag den 25. februar klokken 13.00.

Billetsalg England-Danmark


Andre nyheder om landskampen England-Danmark:

Landsholdet møder England på Wembley

Log ind