MENU

Indberet klubbens medlemmer

Det er atter blevet tid til, at alle fodboldklubber skal indberette medlemstal til Centralt ForeningsRegister. Medlemstallene for 2014 kan indberettes fra 1. december 2014 til 31. januar 2015.

Det er igen tid til medlemsindberetningen, hvor alle danske idrætsforeninger skal indberette medlemstal til DIF, DGI og Firmaidrættens fælles medlemsportal: Centralt ForeningsRegister (CFR).

Medlemstallene for 2014 kan indberettes fra 1. december 2014 og frem til 31. januar 2015, og det foregår igen på www.medlemstal.dk. På siden findes udførlig vejledning samt en videoguide, der kan hjælpe i indberetningsprocessen.

Formanden indberetter

Den fælles medlemsportal (CFR) fik sin debut i 2012, og er udviklet for at gøre indberetningen lettere for foreningerne - især de foreninger, som er medlem af flere idrætsorganisationer og dermed tidligere skulle indberette på forskellig vis til forskellige organisationer.

Ved åbningen af årets medlemsindberetning har alle foreninger modtaget en mail med sit CFR-nummer, som skal bruges til at logge ind på CFR. I flerstrengede foreninger er det hovedformanden og hovedkasseren, der har modtaget mail fra DIF – og altså ikke fodboldafdelingens formand eller kasserer.

Vi har samlet al relevant information om medlemsindberetningen på denne temaside (dbu.dk/medlemstal).

Medlemsindberetning vs. spillerregistrering

Det er særligt vigtigt for DBU's fodboldklubber at adskille medlemsindberetningen til CFR fra spillerregistreringen i KlubOffice. Det er to forskellige ting, og alle klubber skal både indberette medlemmer og registrere aktive fodboldspillere.

  • Spillerregistrering: Oplysninger på spillere
  • Medlemsindberetning: Antal medlemmer

Læs mere om forskellen på de to typer her.


Læs mere
Medlemsindberetning for DBU’s fodboldklubber
Centralt ForeningsRegister

Log ind