Tomme tribuner for danske dommere

Kenn Hansen og resten af det danske dommerteam får masser af 'ro' til at styre Europa League-kampen mellem Legia og Trabzonspor, da den bliver spillet for tomme tribuner.


Foto: fodboldbilleder.dkTorsdag aften dømmer seks danske dommere, med Kenn Hansen i spidsen, finalen i Europa Leagues gruppe L. Her tager polske Legia i Warszawa i mod tyrkiske Trabzonspor, to hold der normalt er kendt for at trække fulde huse og masser af involverede fans.

Men ikke denne gang. Legia er nemlig blevet påbudt at spille uden tilskuere i de næste to hjemmekampe på grund af en sag med racistisk adfærd blandt deres fans i forrige Europa League-kamp.

Det danske dommerteam skal derfor for første gang styre en vigtig kamp, hvor der kun er en lille gruppe sponsorer og UEFA-folk til stede på stadion. Stemningen skal nu nok blive intens alligevel, for holdene ligger nummer et og to i gruppen og kan med en sejr begge vinde gruppen.

"Det bliver en speciel oplevelse. Ingen af os har prøvet det før, så det stiller sikkert store krav til vores koncentration. Men grundlæggende er beslutningerne jo de samme - der er bare mindre larm til at forstyrre os," siger Kenn Hansen.

Med sig på det tomme stadion, Pepsi Arena, der normalt huser 31.000 tilskuere, har Kenn Hansen linjedommerne Lars Rix og David Vang Andersen. Bag målene står Jakob Kehlet og Jens Maae. Daniel Nørgaard er kampens 4.dommer.

Log ind