En weekend i kvindefodboldens tegn

DBU og lokalunionerne afholder den 29. og 30. november to konferencer, hvor det hele handler om kvinder – både på og udenfor banen. Målgruppen er både trænere og ledere

Fodbold er ikke længere en sport, der er forbeholdt det mandlige segment. Det kan ingen vist længere være i tvivl om. Pige- og kvindefodbolden blomstrer overalt i de danske klubber, ligesom også kvindernes andel i bestyrelserne er støt stigende.

Pige- og kvindefodbold er bogstavelig talt kommet på dagsordenen i klubberne, og det gør den også den 29. og 30, november, når DBU og lokalunionerne inviterer indenfor til inspirationsdag om kvindefodbold.

Det bliver to dage – en i Vest- og en i Østdanmark – hvor både træner- og lederdelen er på programmet. På trænerdelen har kvinde A-landsholdets træner Nils Nielsen takket ja til at dele ud af sin trænerfaglige ekspertise, mens Claus Bretton-Meyer, DBU’s administrerende direktør, vil bidrage med sit syn på ledergerningen.

Vi lægger ud den 29. november i Vestdanmark, hvor Middelfart (MG&BK) lægger bane og lokaler til. Dagen efter er det Østdanmark, der får fornøjelsen, og her vil DBU i Brøndby være afviklingssted.

Det foreløbige program for begge dage ser således ud:

9.30 – 10.00 - Fælles oplæg – Vision 2020

10.00-12.30 – Opdeling i træner- (Nils Nielsen) og lederdel (Claus Bretton-Meyer)

12.30-13.30 – Frokost

13.30-14.45 – Fælles dialog med gruppearbejde

15.00 – Fælles opsamling og afrunding

Michael Juul, der står i spidsen for den arbejdsgruppe, der står bag konferencen, har store forventninger til det nye tiltag:

- DBU afholdt i januar den første landslækkende kvindekonference nogensinde, og her var der flere af deltagerne, der efterspurgte lokale konferencer. Den bold var vi hurtige til at gribe, og det er der kommet 2 spændende inspirationsdage ud af, som vi håber klubberne vil tage godt imod.

Sæt allerede nu X ud for den 29. og 30. november allerede nu.  Nærmere info følger i efteråret

Læs mere:
Vision 2020
Landsdækkende kvindekonference
Kom til kvindelandskamp i Vejle

Log ind