MENU

Hop med ombord på Pigeraketten

Den nye Pigeraket er lettet i de første fodboldklubber i år, men din klub kan stadig nå at få besøg af den populære aktivitet, der i år har fået tunet motoren.

Borup IF har netop haft besøg af Pigeraketten, hvor mange piger uden fodbolderfaring var med på rumrejse.


Hvad skal der på? FART PÅ!

Sådan lyder mantraet fra de 5-11-årige piger, når de suser rundt på Pigeraketten og besøger Saturn, Solen og andre spændende planeter.

Fra i år byder Pigeraketten dog ikke kun på en rumrejse. Den populære pigeaktivitet, der har fløjet siden 1997, er nemlig blevet relanceret og indeholder nu både en raketdel og en fodbolddel, der introducerer pigerne til fodboldtræning i klubben.

”Ved at kombinere legeuniverset og mere fodboldrelaterede øvelser giver vi pigerne en unik og aktiv dag i fodboldens univers, der viser dem, hvad der venter, hvis de får lyst til at starte til fodbold,” forklarer Sarah Lunar, projektkoordinator for Pigeraketten.

Pigeraketten er allerede lettet, men den flyver landet rundt helt indtil september, og din klub kan stadig nå at få besøg af rekrutteringsaktiviteten i år.

Kontakt Sarah Lunar, DBU Bredde, på 4326 5408 eller pigeraketten@dbu.dk for nærmere information eller udfyld dette ansøgningsskema.

Ledige dage i Jylland kan ses her (med rødt).
Ledige dage øst for Lillebælt kan ses her (med rødt).

Alle piger er velkomne, det er gratis at deltage på Pigeraketten, og hverken tilmelding eller fodbolderfaring er nødvendigt.  


Læs mere
Den nye Pigeraket lander snart (DBU-nyhed, 15. april)
DBU's Pigeraketten

Log ind