MENU

Christian Eriksen ikke med mod England i aften

Christian Eriksen i bedring men mister drengedrøm, efter rygskade forhindrer ham i at spille mod England på Wembley i aften. Startopstilling her på siderne fra klokken 20.00 dansk tid.


 
Landstræner Morten Olsen ser definitivt bort fra Christian Eriksen til aftenens landskamp mod England på Wembley Stadium.

Det sker efter, at den danske Premier League-spiller er i bedring efter at være ramt af et hold i ryggen i weekenden, men fortsat ikke er helt klar.Landstræner Morten Olsen meddelte allerede på pressemødet tirsdag, at han ikke vil bruge Christian Eriksen med mindre, han var helt klar igen.

Dermed må landstræner Morten Olsen finde andre løsninger til den offensive midtbane mod englænderne, mens Christian Eriksen går glip af en drengedrøm:

”Jeg havde til det sidste håbet på, at jeg kunne blive klar. Men jeg må acceptere, at sådan er det ikke helt. Jeg vil gerne spille alle landskampe, ogEngland på Wembley er en drengedrøm, som jeg nu går glip af, det er rigtigt ærgerligt,” udtaler Christian Eriksen fra sit værelse på DBU’s hotel i Londononsdag eftermiddag.

Landstræner Morten Olsen har på forhånd lagt sig fast på, at Kasper Schmeichel starter på målet. Med Christian Eriksen udenfor kan Morten Olsen vælgemellem følgende 23 spillere til startopstillingen, som bliver offentliggjort her på siderne og på DBU’s sociale medier fra klokken 19.00 engelsk tid/20.00dansk tid:

Stephan Andersen, Go Ahead Eagles

Kasper Schmeichel, Leicester City

Jonas Lösll, FC Midtjylland

Peter Ankersen, Esbjerg fB

Jakob Ankersen, Esbjerg fB

Lars Jacobsen, FC København

Jesper Juelsgård, FC Midtjylland

Thomas Delaney, FC København

Daniel Agger, Liverpool FC

Simon Kjær, LOSC Lille

Andreas Bjelland, FC Twente

William Kvist, Fulham FC

Niki Zimling, 1. FSV Mainz 05

Danny Olsen, AGF

Casper Sloth, AGF

Michael Krohn-Dehli, RC Celta de Vigo

Thomas Kahlenberg, Brøndby IF

Kasper Kusk, AaB

Jakob Poulsen, FC Midtjylland

Emil Larsen, OB

Nicklas Bendtner, Arsenal FC

Morten “Duncan” Rasmussen, FC Midtjylland

Simon Makienok, Brøndby IF

Alt om landskampen:

Læs alt om landskampen England-Danmark her

Læs også:

Richard Møller Nielsen hædres på Wembley

Braithwaite ude, Eriksen tvivlsom, tre nye mod England

Log ind