MENU

U21: Klar mod Estland

I aften spiller U21-landsholdet EM-kvalifikationskamp mod Estland på Farum Park. Der er gratis adgang til kampen, og holdet er klar til at levere.
Onsdag aften møder U21-landsholdet Estland i kvalifikationen til EM 2015 i Tjekkiet. Holdet skal bruge en sejr for at være sikker på at bevareførstepladsen i puljen. En plads, som giver adgang til de altafgørende play off kampe i oktober.

Holdet har siden søndag aften været samlet på Farum Park, hvor kampen også spilles, og med to veloverståede træninger er U21-landsholdet klar til aftenenskamp.

”Vi har haft to rigtig gode træningspas med en masse lovende takter op til kampen, så er vi er helt klar til at slå esterne i morgen, så vi kan bevarevores førsteplads i puljen, ” sagde anfører Jannik Vestergaard umiddelbart efter gårsdagens træning.

Estland er med otte point efter seks kampe på fjerdepladsen i puljen – á point med Slovenien på tredjepladsen, som dog har spillet en kamp mere. I detførste indbyrdes opgør tilbage i juni sidste år vandt Danmark 1-0 i Estland på mål af Bassel Jradi.

”Estland kom lidt skidt fra start i kvalifikationen, men senest har de vist, at de er et godt hold. De spillede næsten lige op mod Rusland, men tabte 0-1 iovertiden, og de vandt over Slovenien, men når det er sagt, så er det en kamp, vi skal vinde, så vi kan bevare vores plads i puljen og selv afgøre det modRusland på hjemmebane i september,” siger landstræner Jess Thorup.

Danmark ligger på førstepladsen i EM-kvalifikationspuljen – et point foran Rusland, og er fortsat ubesejret i EM-kvalifikationen. Holdet har kun sat pointtil i to kampe mod Slovenien, hvor det blev til uafgjort. I modsætning til EM-kvalifikationen for A-landshold kvalificerer gruppevinderne og de fire bedstetoere sig til de altafgørende play off-kampe, som giver adgang til EM-slutrunden i 2015 i Tjekkiet.

Aftenen kamp fløjtes i gang kl. 18.30, og der er gratis adgang på Farum Park.

Log ind