MENU

Agger-"Zanka" episode behandles

Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at behandle episoden mellem Daniel Agger og Mathias ”Zanka” Jørgensen, og indhenter nu en redegørelse fra Brøndby IF. Afgørelsen forventes klar inden kommende superliga-runde

Daniel Agger og Mathias Zanka Jørgensen efter sammenstød i derby april 2015

Daniel Agger og Mathias "Zanka" Jørgensen efter sammenstødet i mandagens opgør. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

Superligadommer Michael Tykgaard og den øvrige dommerkvartet observerede ikke en episode mellem Daniel Agger og Mathias ”Zanka” Jørgensen i mandagens derby mellem Brøndby og FC København i Superligaen.

Som det fremgår af fodboldens disciplinære bestemmelser 1i  1)a er det dog muligt for Fodboldens disciplinærinstans af egen drift at sagsbehandle en episode, såfremt ”dommeren, linjedommerne eller 4. dommeren ikke har set og vurderet under kampen, og som indebærer en forseelse, hvor en spiller udsætter en modspiller for fare, eller som i øvrigt er udtryk for en adfærd, der i alvorlig grad er utilladelig eller voldsom.

På den baggrund har Fodboldens disciplinærinstans bedt Brøndby IF om en redegørelse for episode, før man træffer en beslutning om forseelsen dokumenteret af tv-billederne er strafbar eller ej. 

Afgørelsen forventes klar inden kommende superliga-runde

Sideløbende behandler Fodboldens disciplinærinstans dommer Michael Tykgaards indberetning om flere tilfælde af brug af pyroteknik fra samme opgør. 

Log ind