MENU

Måned

DBU og grønlandsk fodboldforbund på besøg i UEFA

Der er et stort potentiale i at udbrede fodbold i Grønland.

Læs nyheden

Skolefodbold: To hovedstødmål afgjorde finalerne

Vinderne af Ekstra Bladet Skolefodold 2014/2015 blev i dag fundet i Odense efter to spændende finaler. Det skete ved et stort finaleshow, der bød på både dramatik og livemusik fra nogen af tidens hotteste kunstnere.

Læs nyheden

Viborgenserne vil se landsholdet

I løbet af tre dage er over halvdelen af billetterne til Danmark-Montenegro i Viborg revet væk.

Læs nyheden

Sådan støtter du dit fodboldbarn

Børnenes fodbold kan komme til at fylde rigtig meget for nogle forældre. Men mors og fars store engagement har også en skyggeside. Sportspsykolog, Nikolaj Korsgaard, giver her sit bud på forældrerollens styrker og faldgruber.

Læs nyheden

Ingen sanktion mod Zanka og Jørgensen

Med to forskellige begrundelser bliver hverken Mathias Zanka Jørgensen eller Nicolai Jørgensen idømt en sanktion efter søndagen Superligakamp mod Randers.

Læs nyheden

Jess Thorup: Der skal tænkes alternativt

Afbud til U21 EM er regnet ind over landstræner Jess Thorup den seneste uge. Hvordan griber landstræneren situationen an?

Læs nyheden

Fodbold skal sparke kræft ud af banen

FC Prostata Community er navnet på et nyt forskningsforløb, der lanceres i disse dage. Mænd med prostatakræft er patientgruppen – fodbold er en del af behandlingsforløbet.

Læs nyheden

Flere kvinder på træneruddannelserne

Nye tal viser, at der er alt for få kvinder i den danske trænerelite. En mangel på uddannede kvindetrænere at vælge i mellem, er én af hovedårsagerne ifølge DBU. Målrettet indsats og nyt pilotprojekt skal sikre, at flere kvinder får en fodboldtræneruddannelse.

Læs nyheden

DBU godkender ikke internationale fodboldakademier

DBU kan ikke stå inde for udenlandske fodboldakademier i Danmark, hvis de ikke lever op til reglerne for beskyttelse af børn, beslutter en samlet DBU-bestyrelse. Derfor godkender DBU ikke etableringen af FC Barcelonas fodboldakademi.

Læs nyheden

Mere valgkamp: van Praag og Prins Ali i København

De nordiske og baltiske fodboldformænd blev i dag præsenteret for valgløfter fra hollandske Michael van Praag og jordanske Prins Ali, der begge stiller op til FIFA´s præsidentvalg.

Læs nyheden

Log ind