MENU

Måned

Licenser giver øget fokus på talenterne

12 klubber netop tildelt licens for den kommende sæson 2015/2016 i U17 DM, piger. Stadig flere klubber viser fortsat interesse for U-licenssystemet.

Læs nyheden

3000 svar om adfærd på sidelinjen

3000 jyske fodboldforældre, -trænere og -dommere har talt. Adfærden på sidelinjen er på nogle punkter i bedring, men der er også stadig masser af udfordringer. Det viser en helt ny undersøgelse fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Svenskerbrag venter i EM-kvalifikationen

EM-KVALIFIKATION - OPDATERET: Mandag eftermiddag var der lodtrækning til den kommende EM-kvalifikation for UEFA Women’s EURO 2017. En lodtrækning, der ifølge landstræneren kan betegnes som ’godkendt’

Læs nyheden

Web-tv: Sådan sparker du korrekt

Vi har udarbejdet videoinstruktioner af de mest anvendelige spark og vendinger i fodbold. Det er perfekte redskaber til især børne- og ungdomstræneren.

Læs nyheden

Eriksen støttede Boilesen i svær periode

Få et unikt indblik i venskabet mellem Eriksen og Boilesen, som startede for otte år siden på en grusbane i AGF. Hør blandt andet, hvordan Eriksen støttede Boilesen i en svær periode.

Læs nyheden

U17: Surt nederlag til Østrig

U17-pigerne stod torsdag aften over for værtsnationen Østrig i den sidste kamp ved Eliterunden. Danmark havde inden kampen udspillet deres chance for videre avancement til EM-slutrunden på Island, men holdet var indstillet på at slutte turneringen med en sejr.

Læs nyheden

Nyt informationssite om skatteregler

DBU og DIF har oprettet et nyt skatte-site for fodboldklubber for at modvirke, at klubberne bliver ofre for sager om ulovlige udbetalinger til trænere, spillere og andre, som er tilknyttet foreningen.

Læs nyheden

Fodbold, ferie og faglighed

Tidligere superliga-træner og ekspertkommentator, Morten Bruun, er en af trænerinstruktørerne, når der for 5. år afholdes teenagecamp for unge trænere i uge 31 i nordjyske Storvorde/Sejlflod Boldklub.

Læs nyheden

#trænerpåtwitter

DBU´s Trænerlounge har spurgt @soendergaard2 og @MadsRDavidsen hvordan de mestrer de sociale medier, når fodbold-verdens øjne konstant hviler på deres virtuelle jeg.

Læs nyheden

DBU sparker sommeren i gang med fodboldfest

DBU Tour besøger ni byer i maj-juni med DM i Streetfodbold, VM i Straffe, gratis fodboldaktiviteter og U21-EM på storskærm.

Læs nyheden

Log ind

c