Måned

Transfervinduets sidste timer bag kulissen

Det danske transfervindue lukker i aften klokken 23.59, og DBU’s juridiske afdeling arbejder derfor hårdt i disse dage. Jurist Michael Andersen fortæller her, om transfermarkedets sidste timer bag kulissen.

Læs nyheden

Flere loyale landsholdsfans

Tilskuertallet til landsholdets kvalifikationskampe er steget med 44 %, siden DBU for halvandet år siden lancerede en ny billetstrategi.

Læs nyheden

Oldboys-landsholdt viste igen klassen

Årets sidste opvisningskamp for Oldboys-landsholdet mod Horesens blev endnu en flot opvisning i lighed med årets frem øvrige kampe.

Læs nyheden

Comeback i landsholdstruppen

Landstræneren har udtaget den trup, der i september drager til Rumænien og Schweiz for at finpudse de sidste detaljer, inden kvindelandsholdet i oktober skal spille EM-kvalifikation. Og der er store comebacks at finde på og omkring holdet.

Læs nyheden

Olsen: En tendens at spillerne vender hjem

Peter Ankersen, Kasper Kusk, Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius er blot nogle af de spillere, som efter et udlandsskifte er vendt tilbage til Danmark. Morten Olsen kalder det en tendens og giver her sit bud på, hvorfor det sker, og hvordan man kan forberede spillerne bedre på et udlandsskifte.

Læs nyheden

OB og OB vinder Fairplay-pris

OB og OB løb med fairplay-prisen i den forgangne sæson for henholdsvis Alka Superligaen og 3F-Ligaen

Læs nyheden

Morten Olsen udtager tre spillere

Kian Hansen, Erik Sviatchenko og Riza Durmisi er fredag blevet udtaget til landsholdstruppen.

Læs nyheden

Multibaner skyder frem over hele landet

Multibaner er populære som aldrig før, og i disse uger åbner nye baner i Hellerup, Brovst, Søndersø, Horsens, Frøstrup og Fole. I alt er der etableret 35 baner med støtte fra Multibanepuljen – og flere er på vej.

Læs nyheden

U17: Uafgjort mod Bulgarien

Trods dansk dominans måtte U17-landsholdet nøjes med 0-0 mod Bulgarien.

Læs nyheden

U19-kvinder: Positivt trods nederlag

U19-kvindelandsholdet tabte her til eftermiddag 1-0 i den anden af to venskabskampe. Det var dog en god og lige kamp, som tegner godt forud for efterårets EM-kvalifikation.

Læs nyheden

Log ind