MENU

Måned

EM-heltene genoplever "Sommeren '92"

Hvilke forventninger har Flemming Povlsen til sin rolle i den nye film "Sommeren '92"? Og hvad synes Henrik "Store" Larsen om at se "sig selv" på det store lærred?

Læs nyheden

Get2 Fodboldskole i Værebro

Det var hverken uro eller optøjer, der i denne uge var i rampelyset i det udsatte område Værebro. Der imod var der masser af finter og fodbold, da DBU’s Get2 Fodboldskole blev afholdt på Værebro Boldklubs træningsanlæg.

Læs nyheden

Ingen karantænepoint til Karl-Johan Johnsson og Zanka

Karl-Johan Johnsson, Randers FC, og Mathias Zanka Jørgensen, FC København, får karantænepoint nulstillet efter fejlkendelser i kampene mod henholdsvis AGF og SønderjyskE. Udvisningen af Randers FC-spilleren Mustafa Armini fastholdes.

Læs nyheden

8 ugers træning på én uge

Årets fodboldskoler er i disse dage i fuld gang for mange håbefulde talenter. Men hvad kræver det egentlig for at blive rigtig god til fodbold og hvor passer fodboldskolen ind i drømmen? Vi har spurgt en talentchef og en fysiologisk ekspert.

Læs nyheden

To U19-spillere udtaget til A-landsholdet

Landstræner Nils Nielsen giver to store kvindetalenter chancen på det danske A-landshold, når holdet samles sidst på måneden. For alle spillerne udtaget til U23 og A-landsholdet handler det om at spille sig til de eftertragtede pladser på holdet til EM-kvalifikationskampene i efteråret.

Læs nyheden

U17: Ærgerligt nederlag til Polen

Danmark måtte se sig besejret af Polen i den anden gruppekamp ved Open Nordic, som sluttede 0-2 til polakkerne.

Læs nyheden

Stor succes på årets Sommercamp

26 nye dommere og 22 nye trænere – så mange fremtidige talenter er netop udklækket under sidste uges Sommercamp i Storvorde. En Sommercamp, hvor de unge startede på nye fodbolddrømme, og hvor de fik store oplevelser og masser af nye venskaber.

Læs nyheden

U17: God start på Open Nordic

Det danske U17-landshold spillede tirsdag aften første kamp ved den årlige Open Nordic turnering. Danmark vandt 3-1 over Norge.

Læs nyheden

Sådan finder du kontaktoplysninger på modstandere

Kontaktoplysninger på modstandernes trænere kan findes både via DBU's Fodboldapp og www.dbufyn.dk - forudsat naturligvis, at klubben har registreret dem.

Læs nyheden

Log ind