MENU

Måned

Danske dommere indtager Europa League

Jakob Kehlet og Kenn Hansen dømmer hver især gruppekampe i Europa League i morgen. For Jakob Kehlets vedkommende er det hans debut i Europa League-gruppespillet.

Læs nyheden

Amatørklubber får hjælp til kompensationskrav

Torsdag den 1. oktober træder en ny FIFA-procedureregel om kompensationskrav i kraft. Procedureændringen skal sikre, at danske amatørklubber får de penge, som de er berettigede til, når en tidligere spiller bliver solgt til udlandet senere i karrieren. Det skal DBU hjælpe med.

Læs nyheden

Frivillig fodboldindsats hjælper flygtninge

Syriske flygtninge sætter i disse dage deres fødder på dansk grund for første gang for de fleste. Alt for dem er fremmed – sprog, kultur og hverdag. På Røde Kors´ asylcentre forsøger man at skabe en time out for bekymringerne for de syriske flygtninge med fodboldtræning, drevet frem af frivillige fodboldentusiaster.

Læs nyheden

Morten Olsens analyse: Sådan er Portugal

Er Portugal på papiret et bedre hold end Danmark? Hvordan stopper vi Ronaldo? Og hvorfor er portugiserne så gode til at score i slutminutterne? Hør Morten Olsens svar i videoen!

Læs nyheden

Stærk trup skal sikre EM-kvalifikation

Både Christian Eriksen og Simon Busk Poulsen er tilbage efter skader, når landsholdet i næste uge møder Portugal og Frankrig – en trup, der også har midterforsvareren Jannik Vestergaard blandt de 23 navne.

Læs nyheden

U21: Stærk trup åbner EM-kval

U21-landsholdet åbner i næste uge EM-kvalifikationen med to hjemmekampe mod Wales og Bulgarien. Niels Frederiksen har samlet et stærkt hold – hvoraf seks spillere er gengangere fra sommerens U21-EM-slutrunde.

Læs nyheden

Jagten på landsholdets bold fortsætter

1348 skattejægere over hele landet deltog i jagten efter landsholdets forsvundne bold! Jagten fortsætter i næste weekend. Læs her hvordan du som skattejæger kan komme med i Parken og overrække bolden til landsholdet.

Læs nyheden

Dansk fodboldeksport til Rumænien

Dansk bacon og design har længe stået øverst på de mest populære eksportvarer til udlandet. Nu kommer fodbold også på listen, når DBU og den rumænske fodbold-organisation, FRF, tirsdag indgår den første internationale partnerskabsaftale omkring fodboldaktiviteter mellem de to lande.

Læs nyheden

Flere elitedommere med udenlandsk baggrund

Fodboldens verden er multikulturel, og det ses nu også blandt de danske elitedommere. På ti år er man gået fra nul til ti dommere med anden etnisk baggrund i dansk topfodbold, og det er en tendens der glæder DBU’s dommerkonsulent Kim Milton.

Læs nyheden

Flygtningebørn hånd i hånd med landsholdet

22 drenge og piger skal gå på banen med de danske og franske landsholdsspillere den 11. oktober i Telia Parken - heriblandt ni flygtningebørn.

Læs nyheden

Log ind