MENU

Måned

U20 klar mod Liverpool FC

Henrik Clausen har udtaget U20-landsholdstruppen, som den 13. august møder U21-holdet fra Liverpool FC

Læs nyheden

Fodboldskolen giver et vigtigt netværk

Resultater skiftes ud med et socialt fokus, når én af Vejle Boldklubs dygtige ungdomstrænere vælger at bruge seks uger af sin sommerferie som fodboldskoletræner. Erfaringen som fodboldskoletræner tager ungdomstræneren med sig tilbage i klubben og i rygsækken.

Læs nyheden

Flere teenagere spiller fodbold

Gennem de seneste otte år er antallet af fodboldspillere mellem 13-18 år steget markant. Mere end 20 procent flere teenagedrenge spiller fodbold i 2014 i forhold til 2006.

Læs nyheden

Debat: Legen og glæden udvikler talentet

Næstformand Bent Clausen svarer igen på Berlingske Business' blog med overskriften: Hvorfor må vi ikke konkurrere og være elitære?

Læs nyheden

Møller klar til at bakke op om Platini

Michel Platini offentliggjorde onsdag eftermiddag sit kandidatur til det kommende FIFA-præsidentvalg. Et godt udgangspunkt for at få gennemført de nødvendige reformer, mener Jesper Møller, som også er klar til at bakke Platini op.

Læs nyheden

Når fodboldskoletøjet ikke passer ...

I forbindelse med fodboldskolerne er der mange, som ringer ind med spørgsmål af forskellig karakter. Vi er vilde med at tale med jer, men det betyder også lidt længere svartider på telefonerne. Ønsker du at snyde telefonkøen, kan du finde de mest stillede spørgsmål – og svar – herunder.

Læs nyheden

Busk og Schmeichel nomineret til UEFA-pris

Jakob Busk og Kasper Schmeichel er begge nomineret til UEFA’s ’Save of the Season’. En pris, der uddeles på tværs af alle UEFA turneringer; fra Champions League til U17-piger.

Læs nyheden

Landsholdet i Østeuropæisk VM-kval

Rumænien, Polen, Montenegro, Armenien og Kasakhstan bliver modstanderne i den kommende VM-kvalifikation. Det stod klart, efter lodtrækningen til kvalifikationen til VM 2018 i Rusland i dag blev foretaget.

Læs nyheden

Fodboldskole: Købte to billetter for at gennemføre

Årets mindste DBU Fodboldskole måtte selv til læderet og købe de sidste to billetter for at kunne gentage sidste års succes. Skolen er næsten 20 gange mindre end den største fodboldskole.

Læs nyheden

Forsker: Sådan forbedrer du dit hold

Rødbedesaft, bagepulver eller GPS-måling? DBU´s Trænerlounge giver dig som træner - og andre fodboldnørder - et indblik i den nyeste forskning og anbefalinger til en endnu stærkere trup til sæsonstart.

Læs nyheden

Log ind