MENU

Måned

Der skal mere fokus på kvinder og klubudvikling

Som led i DBU's nye strategi omstruktureres arbejdet for breddefodbold på DBU’s kontor i Brøndby, hvor støtte fra FIFA har gjort det muligt at ansætte en ekstra ressource. Omstruktureringerne betyder, at to nye stillinger bliver slået op eksternt.

Læs nyheden

DBU kommer frem i UEFA

UEFA har udpeget de personer, der er valgt ind i UEFA’s komiteer og paneler for den næste periode. DBU er godt repræsenteret internationalt.

Læs nyheden

Jagten på den nye landstræner er sat i gang

DBU har sat gang i processen med at finde en ny A-landstræner, der kan overtage i sommeren 2016, når Morten Olsen stopper.

Læs nyheden

6.914 scoringer på årets DBU Tour

DBU Tour 2015 blev afsluttet med et kæmpe finalestævne på Rådhuspladsen i København i sidste weekend.

Læs nyheden

UEFA inviterer DBU og FC Barcelona til møde

DBU, FC Barcelona og UEFA mødes tirsdag for at drøfte sagen om muligt FC Barcelona fodboldakademi i Danmark. DBU vil argumentere for, at UEFA’s regler skal overholdes af alle, også FC Barcelona.

Læs nyheden

Tre debutanter med i Oldboys-sejr

Ulrich Vinzents, Hjalte Bo Nørregaard og Esben Hansen fik debut, da Oldboys-landsholdet vandt 3-0 på Bornholm.

Læs nyheden

U16: Flot sejr over Norge

Det danske U16-pigelandshold leverede en helt igennem god præstation i dagens kamp mod Norge.

Læs nyheden

Flere kvinder på banen, tak!

Eksperter og repræsentanter fra alle verdens fodboldforbund mødes I forbindelse med det igangværende VM i fodbold for kvinder for at diskutere, hvordan man styrker kvindefodbolden.

Læs nyheden

Hörmann ny hovedsponsor for DBU Pokalen

Danmarks største fodboldturnering, DBU Pokalen præsenterer fredag ny hovedsponsor. Hörmann, Europas største portproducent, overtager sponsoratet for sæsonen 2015/2016.

Læs nyheden

U16: Surt pointtab mod England

Danmark havde overvægt i spil og chancer, men det var desværre ikke nok til at hive alle tre point i torsdagens kamp mod England på Nr. Aaby Stadion. Danmark måtte nøjes med uafgjort i sidste puljekamp ved Open Nordic Tournament.

Læs nyheden

Log ind