MENU

Måned

DBU's bestyrelse starter reformarbejde

Den politiske struktur i dansk fodbold skal til eftersyn. Der er ‘ingen hellige køer’, siger formanden for den kommission, der skal stå for analyse og forslag.

Læs nyheden

Få ekstremt billigt software som fodboldfrivillig

Nu kan frivillige i fodboldklubber få blandt andet den populære Officepakke og udvikle klubben med professionelle IT-værktøjer til en yderst fordelagtig pris.

Læs nyheden

Folketinget støtter fodboldskoler i udsatte områder

Med en bred politisk aftale har Folketinget sikret Get2Fodboldskolerne i udsatte områder to år frem. DBU’s næstformand roser aftalen.

Læs nyheden

Futsal trender over hele landet

En surfervenlig futsalbølge samler til kræfter. De danske haller kan se frem til at blive oversvømmet til vinter. På fire år er antallet af hold steget med mere end 400 procent, og kurven tegner ikke til at knække til den kommende sæson.

Læs nyheden

Knebent nederlag til Sverige

Tilskuerrekord og intens tænding. Naboopgøret mellem Sverige og Danmark havde alt dét, som et naboopgør skal have. Blot en skam, at vinderen skulle findes på den anden side af Øresund.

Læs nyheden

Køb din billet til Sverige-Danmark

Det offentlige billetsalg til playoffkampen mod Sverige i Stockholm starter onsdag den 28. oktober klokken 9.00.

Læs nyheden

Fodbolden vil tackle mistrivsel

Langt de fleste børn trives i fritidslivet, men tre ud af ti har oplevet at blive holdt udenfor på holdet. Det er nogle af resultaterne i en ny stor rapport om børns trivsel i fritidslivet bestilt af Mary Fonden, Red Barnet, DBU og TrygFonden.

Læs nyheden

Landsholdsbattle: Drengene græder mere end pigerne

Hvem kan tage flest kilo i bænkpres? Og hvem græder til Extreme Makeover? Find ud af det her i DR3´s landsholdsbattle - landsholdskvinderne mod herrelandsholdet.

Læs nyheden

Serieklubben Rishøj håber på stærkeste opstilling hos AGF

I morgen aften skal Rishøj Boldklub møde AGF i DBU Pokalens 4. runde. Serieklubben Rishøj Boldklub ser frem til den tv-transmitterede kamp med lige dele spænding og nervøsitet, og de håber på, at AGF stiller med deres bedste spillere.

Læs nyheden

Mange vil følge kvindelandsholdet

Mere end 11.000 tilskuere vil se nabobraget, når det danske kvindelandshold i aften gæster Gamla Ullevi Stadion i Sverige i holdets anden kamp i EM-kvalifikationen. Samtidig er seertallet fra kampen mod Moldova torsdag offentliggjort.

Læs nyheden

Log ind