MENU

Måned

Fanzonen kommer til Lyngby BK takket være fan

Det er en passioneret fan, der med overbevisende argumenter har fået Fanzonen til Lyngby BK forud for pokalkampen mellem Lyngby BK og AaB.

Læs nyheden

Store Trænertræf: Her er programmet

Har du endnu ikke sikret dig en plads på Store Trænertræf 2015, er der stadig ledige pladser. Det endelige program ligger nu klart, så tilmeld dig allerede i dag.

Læs nyheden

DBU-formand glad for mange FIFA-kandidater

I aften udløber tidsfristen for at stille op som ny FIFA-præsident, og UEFA's generalsekretær Gianni Infantino har meldt sig til rækken af kandidater. DBU’s formand vil tale reformer med alle kandidaterne og først senere beslutte, hvem han stemmer på.

Læs nyheden

Udenlandsk erfaring en gevinst for kvindefodbolden

Danske pige- og kvindespillere tager i stigende grad til udlandet på kortere eller længere ophold for at prøve kræfter med de udenlandske fodboldligaer. En stor gevinst for dansk kvindefodbold, lyder det fra DBU.

Læs nyheden

Futsallandsholdet rejste sig mod Wales

Efter et skuffende nederlag til England fredag, tog det danske futsallandshold i dag hævn over Storbritanien, da holdet slog Wales 5-1 ved Premiliminary Round i Israel.

Læs nyheden

England vandt tæt futsalopgør over Danmark

Efter triumf over Israel i den første kamp i Preliminary Round ved VM-kvalifikationen måtte det danske futsallandshold i dag se sig slået af et stærkere mandskab fra England.

Læs nyheden

Flere får glæde af FC Prostata

KNÆK CANCER: FC Prostata er ikke længere et lille lokalt forskningsprojekt. Tidligere forskning har vist gode resultater, og derfor er den grundlæggende idé om at forske i fodboldens påvirkning på prostatakræft udvidet til et landsdækkende projekt.

Læs nyheden

Er du fair eller fandens?

Har du en god, overraskende eller forfærdelig oplevelse fra en fodboldkamp? Der er mange oplevelser og holdninger til fairplay, men ikke så meget statistik – det skal en ny undersøgelse rette op på. Forhåbentlig med din hjælp.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet sled sig til pligtsejr

Moldova var både på papiret og på banen en overkommelig modstander for det danske kvindelandshold. Flot offensivt spil og mange chancer foran mål gav pote med en sejr i den første EM-kvalifikationskamp for de danske kvinder.

Læs nyheden

Futsallandsholdet slog hjemmefavoritten

Det danske futsallandshold vandt her til aften overraskende over værterne fra Israel.

Læs nyheden

Log ind