MENU

Måned

Juniorreporter tog landsholdet med storm

325.000 har set indslaget med 12-årige Nikolaj, som i sidste uge var juniorreporter i landsholdslejren. Den unge reporter charmede sig ind hos spillerne med sine direkte spørgsmål og umiddelbare kommentarer.

Læs nyheden

Se professionel FIFA-gamer sætte tal på seriespillere

Det er efterårsferie og mange bruger sikkert de råkolde fridage til at spille lidt FIFA 16. Men hvordan ville det se ud, hvis der var seriespillere med i computerspillet FIFA 16? Vi har bedt verdens ottende bedste FIFA-spiller, Lasse Bækkelund, fælde dom over to jyske Serie 4-spillere.

Læs nyheden

Olsen: dagsformen mere afgørende end modstanderen

PLAYOFF: Det danske landshold skal som bekendt lige som vores nordiske naboer ud i to play off-kampe i kampen om EM-billetten. Landstræner Morten Olsen har ingen favoritmodstander og kalder dagsformen for afgørende.

Læs nyheden

U19 gjorde det igen: Sejr over Rumænien

En tilfreds landstræner kan gøre status efter to venskabskampe mod Rumænien, som resulterede i to sejre og syv danske scoringer.

Læs nyheden

U21 fik tre vigtige point

U21-landsholdet slog Bulgarien med 1-0 i den anden EM-kvalifikationskamp og fik dermed tre vigtige point på kontoen.

Læs nyheden

Nu bliver Grønland lidt grønnere

De skal spille, dømme og træne mere fodbold i Grønland, og de fodboldmæssige omgivelser skal være flere og bedre. Det er blot nogle af de ting, som Grønlands Boldspil-Union og Dansk Boldspil-Union vil samarbejde om i en aftale, der underskrives i dag.

Læs nyheden

U21: Hvem passer bedst til Sunny Beach?

Hvem af U21-spillerne passer bedst ind i Sunny Beach? Vi har testet drengenes viden om Bulgarien inden aftenens kamp. Se kampen på DR3 fra kl. 18.45

Læs nyheden

U20-landsholdet slog Sverige

På CASA Arena i Horsens mødte U20-landsholdet mandag aften Sverige i en nordisk fodboldklassiker. Danskerne vant fortjent 1-0 efter en flot kamp, hvor holdet reelt burde have vundet større!

Læs nyheden

U17-pigerne er klar til Eliterunden

Mandag eftermiddag sikrede Danmark sig en plads i forårets eliterunde ved at besejre Wales med 3-0 i den anden kamp ved kvalifikationsrunden i Ungarn.

Læs nyheden

Parken fra et skattejæger-perspektiv

Ina og Willas fik deres liv oplevelse, da de overrakte kampbolden til dommeren i Parken foran mere end 18.000 hujende fans i landskampen mod Frankrig. Læs her hvordan en landskamp-klar Parken ser ud fra grønsværen fra en syv-åriges perspektiv.

Læs nyheden

Log ind