MENU

Måned

DBU-formand kritiserer genvalg af Blatter som FIFA-præsident

Efter stor dramatik forud for årets FIFA-kongres blev Sepp Blatter her til aften genvalgt til præsident i FIFA. Det skete, da den jordanske modkandidat Prins Ali trak sig efter første runde af afstemningen, hvor Sepp Blatter fik 133 stemmer mod 73 stemmer til udfordreren.

Læs nyheden

Fodbolden i spil på KL-kongres

DBU åbner døre til kommunerne. Fodbold kan nemlig bidrage til sundhed og inklusion til gavn for både foreningsliv og samfund.

Læs nyheden

DBU-formand: Præsident-skifte skal redde FIFA

Anholdelser og anklager mod FIFA-topchefer er en farce, som Sepp Blatter er medansvarlig for, mener DBU’s formand, der ønsker ny præsident nu.

Læs nyheden

Støt dit hold i kvindernes landspokalfinale

Den absolutte top af dansk kvindefodbold, Brøndby IF og Fortuna Hjørring, tørner sammen i årets pokalbrag. Kampen spilles Grundlovsdag klokken 15.00 i Brøndby – og du kan gratis komme med og støtte dit hold i kampen om den store pokal.

Læs nyheden

Spillerne til årets U15-træf er fundet

Igen i år afholdes der U15-træf i Vildbjerg. 59 spillere er udtaget til at deltage i træffet, som i år strækker sig over fire dage. U16-landstræner Per Holm udtager efter træffet sin foreløbige U16-landsholdsbruttotrup.

Læs nyheden

FIFA udbreder dansk sundhedsprojekt til hele verden

Danske forskere skal i dag tale til en særlig FIFA-kongres om sundhed. Børnesundhedsprogrammet ’FIFA 11 for Health’ skal udbredes til mere end 100 lande. Danmark bliver fremhævet som forgangsland og glæder sig til at bidrage, fortæller DBU’s formand.

Læs nyheden

Licens til alle superliga- og 1. divisionsklubber

DBU’s Licensudvalg har godkendt licensansøgningerne fra samtlige superliga- og 1. divisionsklubber.

Læs nyheden

Hold ekskluderet efter vold mod dommer

DBU Københavns disciplinærudvalg har behandlet en sag mod Fremad Amager-hold om vold mod fodbolddommer Morten Hvidemose. Holdet ekskluderes permanent og klubben tildeles bøde.

Læs nyheden

Debat om disciplinære kendelser

Fodboldens disciplinærinstans bød journalister indenfor til en snak for at skabe bedre forståelse og indblik i instansens arbejde.

Læs nyheden

DBU og Amnesty International indgår samarbejde

De to organisationer mødtes torsdag eftermiddag for at drøfte muligheden for et partnerskab.

Læs nyheden

Log ind