MENU

Støt dit hold i kvindernes landspokalfinale

Den absolutte top af dansk kvindefodbold, Brøndby IF og Fortuna Hjørring, tørner sammen i årets pokalbrag. Kampen spilles Grundlovsdag klokken 15.00 i Brøndby – og du kan gratis komme med og støtte dit hold i kampen om den store pokal.

Kvindepokal_nyhed2015_500
Brøndby IF og Fortuna Hjørring er velkendte modstandere i kvindernes pokalfinale. Foto: Fodboldbilleder.dk

Kvindernes pokalfinale står i år mellem Brøndby IF og Fortuna Hjørring. Naturligvis, fristes man til at sige. De to ærkerivaler har vist sig særdeles farlige i denne sæson i 3F Ligaen, hvor Brøndby IF har indtaget førstepladsen, forfulgt af Fortuna Hjørring på andenpladsen.

Der er lagt op til et brag af en kvindekamp på Grundlovsdag 5. juni, når holdenes 22 kvinder står på hver deres side af midterlinjen på Stadionbane 2 ved Brøndby Stadion.

Kampen sparkes i gang klokken 15.00 og DBU forventer stort opbud af fans fra begge egne af landet på en junidag, der forhåbentlig bliver badet i solskin.

”Vi glæder os rigtig meget til finalen, som altid er en spændende affære. Sidste års pokalvindere mod sidste års guldmestre – det bliver ikke meget større end det. Stadionbane 2 er en perfekt ramme for kampen med plads til både siddende og stående publikummer, og med masser af fans kan det kun blive en rigtig stor dag for dansk kvindefodbold, ” siger Per Kenneth Larsen fra DBU Turnering.

Entréen er gratis, men du skal sikre dig en adgangsgivende billet til kampen, som skal vises ved indgangen til Stadionbane 2. Billetter kan afhentes i Brøndby Shoppen ved Brøndby Stadion eller i Brøndbyernes IF´s klubhus ved siden af Stadionbane 2 frem til torsdag den 4. juni. Ønsker du mere end ti billetter, kan de fremsendes ved at skrive til Kvindepokalfinalen@brondbyif.net.

Følg med i opdateringer og nyheder om kampen på Kvindepokalen Facebookside her. 

Hvis du vil med Fortuna Hjørrings fanbus til Brøndby og bakke op om holdet, kan du sikre dig en plads i bussen her.


Log ind