MENU

Spillerne til årets U15-træf er fundet

Igen i år afholdes der U15-træf i Vildbjerg. 59 spillere er udtaget til at deltage i træffet, som i år strækker sig over fire dage. U16-landstræner Per Holm udtager efter træffet sin foreløbige U16-landsholdsbruttotrup.Kulminationen af et års arbejde på DBU’s U15-talentcentre finder sted fire dage i starten af juni. 11.-14. juni samles landets bedste U15-spillere i Vildbjerg for at vise talentet frem. 

Træffet vil byde på interne kampe torsdag, fredag og søndag. Derudover vil der i løbet af de fire dage være relevante oplæg omkring landsholdenes spillestil og ekstern inspiration.
Om lørdagen vil der ligeledes være indkaldt et antal futurespillere, som denne dag får mulighed for at vise potentialet frem mod ligeværdige. Se de udtagede futurespillere her.

DBU Talenttræner i vest Martin Bloch ser frem til klimaks på et langt rekrutterings- og uddannelsesarbejde med årgang 2000.

”U15-træffet er en traditionel begivenhed i vores spilleruddannelse, idet DBU’s Talent- og U-landstrænere her får mulighed for - via høj matchning - at vurdere de allerbedste spillere på landsplan i årgang 2000.  Igennem en lang periode som U14 og U15 er alle spillere besigtiget kontinuerligt i adskillige klubkampe og via flere DBU-samlinger. Alt det sammenholdt med et yderst grundigt arbejde i landets talentmiljøer gør, at vi forventer et rigtig godt niveau blandt spillerne.”

”Endelig er begivenheden jo en kæmpe motivation for drengene samt afslutningen på U15-uddannelsesåret, hvor de står på tærsklen til en mulig udtagelse til U16-landsholdet eller futurelandsholdet,” slutter Martin Bloch.

Se her hvilke spillere, som er udtaget til U15-træf 2015.

Log ind