MENU

Måned

Ny hjemmeside? Nyt kursus hjælper klubben i gang

DBU’s hjemmesidesystem til klubberne – Klub-CMS – blev relanceret i efteråret 2014, og siden da har efterspørgslen været stor. Derfor har DBU ansat en række instruktører, som kan hjælpe klubberne i arbejdet med deres hjemmesider. Kurset kan nu bestilles.

Læs nyheden

Store Trænerdag: ’Den røde tråd’ på flamsk og spansk

Store Trænerdag levede i høj grad op til sit navn i år. Mere end 500 trænere fra alle niveauer i DBU var samlet til teoretisk inspiration og praktisk træning. Alt sammen med internationalt fokus på talentudviklingen med ’Den Røde Tråd’.

Læs nyheden

U18-landsholdet besejrede Hviderusland

Efter en intens kamp, hvor Danmark var bagud af to omgange, så løb U18-landsholdet torsdag alligevel til sidst med sejren i revancheopgøret mod Hviderusland. Danskerne vandt 3-2, sejsmålet blev scoret kort før tid!

Læs nyheden

FC København tog hjemmebanen tilbage

I årets finale i DBU Pokalen havde FC Vestsjælland på papiret hjemmebanefordel i Telia Parken, efter de blev påsat at være hjemmebanehold til dagens opgør. Men FC København endte med at kræve deres hjemmebane tilbage med en sejr.

Læs nyheden

Ingen beviser for racismetilråb

Fodboldens disciplinærinstans har vurderet sagen om mulige racistiske tilråb mod Serge Deblé i kampen mellem HB Køge og Viborg FF og har ikke fundet beviser for påstanden.

Læs nyheden

DBU-formand roser plan om sportslig vækstfond

Idrætslivet skal bidrage til at skabe vækst og beskæftigelse i samfundet.

Læs nyheden

Få mest mulig gavn af DBU's IT-tilbud

KlubOffice, KampKlar, Fodboldapp og Mit DBU er alle IT-systemer, som klubberne kan gøre brug af. Nyt kursus giver jeres klub mulighed for at lære mere om systemerne og derved få mest mulig gavn af dem.

Læs nyheden

U18: Rødt kort blev afgørende

Det var dag og nat for U18-landsholdet, som tirsdag tabte 2-1 til Hviderusland. Trods en stærk 2. halvleg, så endte det alligevel med et ærgerligt nederlag. Et rødt kort i slutningen af kampen blev den afgørende aktion.

Læs nyheden

AaB giver mobning sparket

På trods af tung regn og køligt blæsevejr, var der i dag smil på læben blandt de mange fremmødte på Aab’s træningsanlæg. Kronprinsesse Mary havde nemlig lagt vejen forbi.

Læs nyheden

Årets bedste serieklubber hædres i Telia Parken

At DBU Pokalen er for alle hold – store som små – blev for alvor understreget i denne sæson. Varde IF og Greve Fodbold var blot tre runder fra finalen, inden de måtte se sig slået af to Alka Superliga-hold.

Læs nyheden

Log ind