MENU

Måned

Få dommer på dit CV

Vidste du, at du med en dommeruddannelse styrker dine leder- og kommunikationsevner? Josefine Alting tog dommerkort sidste år, og hendes studiejob foregår nu på grønsværen. Det kan blive dig!

Læs nyheden

Intet serbisk udebaneafsnit

Det serbiske fodboldforbund har ikke ønsket at sikre billetsalget til de serbiske fans. Derfor bliver der af sikkerhedsmæssig årsager intet serbisk udebaneafsnit

Læs nyheden

Herning sparker DBU Tour i gang

På fredag og lørdag starter jagten på de kommende mestre i VM i Straffe og DM i Streetfodbold, når DBU Tour indtager Torvet i Herning.

Læs nyheden

Faxe Kondi Ungdomspokalen - når der går fodbold i den

Ungdomspokalturneringerne rundt om i landet er på vej ind i de afgørende faser. Faxe Kondi er med hele vejen til det store landsdækkende finalearrangement i Farum den 27.-28. juni.

Læs nyheden

DBU afventer landsrettens dom i sag om matchfixing

Der er i dag faldet dom i den første større sag om matchfixing ved Københavns Byret. Sagen blev anket og DBU afventer nu landsrettens dom.

Læs nyheden

Sig noget hvis du ser noget

Ny national kampagne går til kamp mod matchfixing. Kulturministeriet, DIF, DBU, DOGA (Danish Online Gambling Association) og Danske Spil lancerer en ny kampagne mod aftalt spil.

Læs nyheden

4. maj 1945: Befrielsesdag, stegt lever og pokalkamp

I dag er 70 år siden, at Danmark og danskerne blev befriet. 70 år siden, at mørklægningsgardiner brændte i Købehavns gader. 70 år siden, at Jørgen Nielsen spiste stegt lever, inden han gjorde sig klar til fodboldkamp. Den mest betydningsfulde fodboldkamp i Danmarkshistorien.

Læs nyheden

Imponerende sportsånd fra ungdomsmålmand

Louise Jensen fra Kroggårdsskolen i Odense har haft en forrygende torsdag. Ikke alene vandt hun Ekstra Bladet Skolefodbold med sine skolekammerater, hun blev også overrasket med en ekstra ordinær fairplaypris for sin kommentar på Facebook.

Læs nyheden

FCK udehold i pokalfinalen

FC Vestsjælland vandt lodtrækningen om hjemmebanen til årets finale i DBU Pokalen på dagens møde med finalisterne, hvor også billetsalget blev fastlagt til at starte onsdag d. 6. maj kl. 10.00. Priser fra 120 kroner for voksne og 60 kroner for børn.

Læs nyheden

Licens til landets bedste kvindeklubber

Alle seks klubber, der har ansøgt om licens til 3F-ligaen i sæsonen 2015/16, har fået deres ansøgning godkendt.

Læs nyheden

Log ind