MENU

Få dommer på dit CV

Vidste du, at du med en dommeruddannelse styrker dine leder- og kommunikationsevner? Josefine Alting tog dommerkort sidste år, og hendes studiejob foregår nu på grønsværen. Det kan blive dig!


DBU´s dommercamp giver personlig udvikling, erfaring med dommergerningen og nye bekendtskaber. FOTO: DBU


Det er nu til til at tilmelde dig DBU’s Dommercamp i Storvorde ved Aalborg i uge 31. Dommercampen er en uges uddannelsesforløb for unge mellem 15 og 20 år, som ønsker at tage dommerkortet. Mere end 100 unge har været igennem den lærerige uge på Dommercampen siden 2006 – og nu er det din tur.

Undervisningen i teori og praksis foregår i dagstimerne, mens der om eftermiddagen og aftenen er rig mulighed for at hygge sig med andre unge med samme interesser. 

”Det bedste ved Dommercampen er, at man tilbringer en uge sammen med så mange unge mennesker, som har den samme interesse, som dig selv. Jeg lærte så mange nye mennesker at kende fra hele Danmark. Mange af dem snakker jeg stadig med i dag,” fortæller Josefine Alting, der var på Dommercamp i Aalborg sidste år.

Ud over en lærerig uge i selskab med andre fodboldglade unge, modtager du med en eksamen dit dommerkort, som giver dig mulighed for fremover at dømme i DBU’s turneringer.

”Jeg har dømt en del kampe for U15 piger indtil videre,” siger Josefine, der tjener sine lommepenge på grønsværen, mens hun laver det, hun allerhelst vil.

Dommercampen afvikles samtidig med DBU’s Trænercamp. Derfor er der gode muligheder for at udveksle erfaringer på tværs af fodbolden både i undervisningen, hvor der er flere fællestimer, og om aftenen, når den står på hyggearrangementer.

”Jeg har også fået meget ud af det på den personlige udvikling. Jeg var ret genert, da jeg kom, men man skal bare hurtigt i gang med at snakke med de andre og det er jeg blevet meget bedre til,” fortæller Josefine Alting.

 Hvorfor DBU's Dommercamp? 
DBU's dommercamp er et tilbud til unge mellem 15 og 20 år om at tage dommereksamen på en uge i sommerferien 2015. Campen er fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst mulighed for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden.

Campen tilbyder overnatning på skolen. Uanset hvor du kommer fra i landet, er der mulighed for at overnatte allerede fra søndag aften.

Du skal deltage i campen, fordi:
- Du har mulighed for at møde unge med samme interesse
- Dommergerningen styrker dit CV med både leder- og kommunikationsegenskaber
- At være dommer giver gode lommepenge og motion
- Du ønsker at udfordre og udvikle dig selv

Hvordan foregår det? 
Dommercampen foregår i Storvorde (sydøst for Aalborg) i uge 31. Undervisningen starter mandag den 27. juli, men der er mulighed for indkvartering allerede søndag aften. Ugen afsluttes med eksamen og afslutningsarrangement fredag den 31. juli.

Storvorde-Sejlflod Boldklubs klubhus og anlæg danner rammen omkring spisning og samvær uden for undervisningen. Den praktiske del af undervisningen foregår på banerne ved klubhuset. Toftehøjskolen i Storvorde danner rammen omkring teoriundervisningen og indkvartering.

Hvad koster det?
Pris: 1.900 kroner. Prisen inkluderer foruden undervisning og dommereksamen fuld forplejning og overnatning mandag-fredag.

Erfaringen viser, at stort set alle klubber betaler for kursisternes deltagelse. Det kan derfor godt betale sig at kontakte sin lokale klub, inden man tilmelder sig.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Klubvis kan der tilmeldes via KlubOffice.

Personlig tilmelding foretages via MitDBU

Ofte stillede spørgsmål - og svar - kan du finde i vores FAQ afsnit.

Kontakt
Spørgsmål vedrørende camp og tilmelding kan rettes til:

Jeanett Spelmann - jspe@dbujylland.dk - tlf. 8939 9914
Thomas Jensen - thoj@post.dbunet.dk - tlf. 5132 0954Log ind