MENU

Herning sparker DBU Tour i gang

På fredag og lørdag starter jagten på de kommende mestre i VM i Straffe og DM i Streetfodbold, når DBU Tour indtager Torvet i Herning.DBU Tour gæster ni byer i maj-juni med VM i Straffe og DM i Streetfodbold for at finde finalisterne til dette års finaler, der afholdes på Rådhuspladsen i København den 27. og 28. juni. 

Alle er inviteret med - både deltagere såvel som tilskuere, som kan folde sig ud på de mange fodboldaktiviteter, der bliver opstillet i forbindelse med arrangementet. Dyst mod en ven i Panna Cage, test dine tekniske færdigheder på Driblebanen og få målt, hvor hårdt du sparker på Speed Cage. I udvalgte byer vil der desuden være storskærmsarrangement i forbindelse med U21-landsholdets EM-kampe. Kort sagt er der lagt op til en fodboldfest for alle!

”Fodbold handler om at være sammen og have det sjovt. Med DBU Tour ønsker vi at skabe gode oplevelser for fans og spillere i hele landet - og samtidig sætte fokus på U21-landsholdets EM-kampe, så vi kan lære vores kommende stjerner at kende,” siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU A/S. 

Reglerne i VM i Straffe er simple: Hvert hold skal sparke fem gange, og det gælder om at score flest mål. Alle semifinalister fra de ni byer kvalificerer sig til finalestævnet på Rådhuspladsen i København lørdag den 27. juni. Et hold skal bestå af fem spillere inkl. målmand, og alle på 16 år og derover kan deltage. Læs mere og tilmeld dit hold på dbu.dk/vmistraffe

DM i Streetfodbold er for alle mellem 13 og 18 år, og i anledning af U21-landsholdets deltagelse ved EM i Tjekkiet vil der i år være fokus på talent. Et hold kan bestå af op til syv spillere, og der spilles fire-mod-fire på banen. Læs mere og tilmeld dit hold på dbu.dk/streetdm. Alle finalisterne fra hver by kvalificerer sig til finalestævnet på Rådhuspladsen i København søndag den 28. juni. 

Program for DBU Tour i Herning:
Fredag den 8. maj klokken 16.00-21.00 på Torvet: VM i Straffe
Lørdag den 9. maj klokken 10.00-15.00 på Torvet: DM i Streetfodbold

Se programmet for alle ni værtsbyer her

Læs mere om VM i Straffe

Læs mere om DM i Streetfodbold

Kontakt: 
Projektleder Kenneth Holm: 
keho@dbu.dk / 6166 5467
Marketing Projektleder Ebbe Delfs:
ebbe@dbu.dk / 3170 0231


Log ind