MENU

FCK udehold i pokalfinalen

FC Vestsjælland vandt lodtrækningen om hjemmebanen til årets finale i DBU Pokalen på dagens møde med finalisterne, hvor også billetsalget blev fastlagt til at starte onsdag d. 6. maj kl. 10.00. Priser fra 120 kroner for voksne og 60 kroner for børn.


Foto: fodboldbilleder.dk


Årets finale i DBU Pokalen, som i år er et anliggende mellem FC Vestsjælland og F.C. København, spilles Kristi Himmelfartsdag den 14. maj klokken 16.00 i Telia Parken.

De to finalehold var i dag samlet hos DBU for at fastlægge det praktiske omkring pokalfinalen. Herunder billetsalg, tribunefordeling og lodtrækningen om hjemmehold/udehold – og det var FC Vestsjælland, der vandt den lodtrækning og derfor er hjemmehold i Telia Parken den 14. maj.

Selvom F.C. København er udehold blev de to hold enige om, at holde fast i den ’sædvanlige’ tribunefordeling således at FCKs fans har plads på Nedre C og Nedre B, som de plejer, og at FC Vestsjælland tilhængere får plads på D-tribunen og A9 og A10.  

På dagens møde blev billetsalget også fastlagt og starter derfor på onsdag den 6. maj kl. 10.00 via billetsalg.dbu.dk og klubbernes hjemmesider. Priserne blev fastsat til 180 kroner på langsiden og 120 kroner bag mål, mens der for børn under 16 og pensionister er halv pris.


Tribunefordeling:


FC Vestsjælland
: Nedre D samt A9 og A10

FC København: Nedre C, nedre B samt A2 og A3  (Nedre C sættes først til salg 7. maj, da FCK's sæsonkortholdere eksklusivt er blevet tilbudt forkøbsret på deres pladser)

Neutrale afsnit: Øvre C 


Billetpriser:


Langside (Tribune A og C):

Voksne: 180 kr
Børn under 16 og pensionister: 90 kr

Bag mål (Tribune B og D):
Voksne: 120 kr
Børn under 16 og pensionister 60 kr

Udover æren og titlen som pokalmestre kæmper de to hold også om en pengepræmie på 500.000 kroner, mens der til taberen er en præmie på 200.000 kroner. 

Billetterne købes via billetsalg.dbu.dk og klubbernes hjemmesider og sættes til salg onsdag den 6. maj kl.10.00


Log ind