MENU

Måned

Kastrup BK træner trivslen

Klubfidusen er kommet til Kastrup Boldklub - det skal fastholde flere og gøre det sjovere for både børn og trænere at være en del at fællesskabet.

Læs nyheden

Fremad Amager-hold suspenderet efter voldssag

DBU København har suspenderet hold efter voldssag i Serie 3-kamp

Læs nyheden

Flot sæsonstart for oldboys-landsholdet

4-1 var resultatet på måltavlen da det danske oldboys-landshold med hele fire debutanter mødte Nyborg GF i anledning af åbningen af klubbens nye idrætsfaciliteter.

Læs nyheden

København vært for fodbold-nørderi

Hvilke fysiske tests er bedst for fodboldspillere? Kan man sammenligne gælisk og dansk fodbold? Kan motionsfodbold fremme sundhed? Der er dømt fodboldnørdernes fest i København den 20-23. maj, når byen er vært for World Congress on Science & Football.

Læs nyheden

Dansk klubmand i fornemt UEFA-selskab

De danske fodboldklubber er for alvor repræsenteret på højeste niveau i den internationale fodboldverden, efter en Silkeborg IF-klubmand er blevet valgt som UEFA´s Match Delegate.

Læs nyheden

Klar til brug: 100 træningsøvelser

Der er nu 100 træningsøvelser i en printvenlig udgave klar til dig. Øvelserne har alle været bragt i magasinet Jysk Fodbold, og der er masser af inspiration til trænere for både børne-, ungdoms- og seniorhold.

Læs nyheden

Michael Tykgaard er manden i sort

Den udvalgte dommer til finalen i årets DBU Pokalturnering har stilet mod den tjans i mange år. Nu er den endelig hans. Og den 37-årige politimand er i den grad klar til opgaven.

Læs nyheden

Sisto klar til landsholdet

DBU har modtaget svar fra FIFA vedrørende dispensationssagen om Pione Sisto. Derfor kan den sydsudansk-fødte midtjyde fra dags dato tørne ud for det danske landhold.

Læs nyheden

Stokholm og Jørgensen tilbage i landsholdstrøjen

Det danske oldboys-landshold får nye kræfter, når Martin Jørgensen, Kasper Dalgas, Mads Junker og Nicolai Stokholm fredag får debut mod Nyborg GIF i holdes første kamp i sæsonen.

Læs nyheden

UEFA skal vurdere sag om FCB-fodboldakademi

DBU afholdt tirsdag møde med repræsentanter fra FC Barcelona Fodboldakademi. Partnerne er uenige om reglerne og DBU vil nu have UEFA’s vurdering i sagen.

Læs nyheden

Log ind