Kastrup BK træner trivslen

Klubfidusen er kommet til Kastrup Boldklub - det skal fastholde flere og gøre det sjovere for både børn og trænere at være en del at fællesskabet.

Ny stor, dansk undersøgelse konstaterer, at de fleste børn er glade for at gå til sport i fritiden. Men det står samtidig klart, at mobning og mistrivsel også findes i børnenes fritidsaktiviteter. To ud af ti børn, der i dag er aktive til en sportsaktivitet, har oplevet at blive drillet, og tre ud af ti har haft følelsen af at være holdt udenfor til deres idræt. Du kan læse mere HER

Trivslen bør tænkes mere ind i fritidslivet, anbefaler Mary Fonden, Red Barnet, DBU og TrygFonden. Og sammen har partnere derfor sat gang i Klubfidusen, der et tilbud til danske fodboldklubber, der gerne vil træne trivslen. 

Flere klubber rundt omkring i Danmark har benyttet sig at det tilbud. En af de klubber er Kastrup Boldklub på Amager, der nu sætter aktivt fokus på sammenholdet. Det skal skabe gladere børn, hvor færre falder fra og trænerne har bedre forudsætninger for at tackle problemerne før de opstår, og skabe bedre resultateter med et styrket fælleskab. Og for et par uger siden havde klubben besøg af DBU's trænerinstruktør. Se med i videoen ovenfor og hør mere om Kastrup BK og Klubfidusen.

Du kan læse mere på www.klubfidusen.dk 

Log ind