Stokholm og Jørgensen tilbage i landsholdstrøjen

Det danske oldboys-landshold får nye kræfter, når Martin Jørgensen, Kasper Dalgas, Mads Junker og Nicolai Stokholm fredag får debut mod Nyborg GIF i holdes første kamp i sæsonen.

Vi var med på sidelinjen i seneste oldboys landskamp i august mod Thisted FC. Video: Pia Schou Nielsen og Allan Bjerreskov.


De var nogle af de ældste, mens de spillede i Superligaen. Fredag er de dog modsat nogle af de yngste, når den står på debut på det danske oldboys-landshold for Martin Jørgensen, Nicolai Stokholm, Kasper Dalgas
og Mads Junker. En kamp og en debut som tidligere FC Nordsjælland og landsholdsspiller Nicolai Stokholm ser frem til efter tæt på 10 måneders fodboldstop:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud på græsset med bolden igen. Og så håber jeg da, det er en fordel, at man nu i stedet er en af de yngre kræfter. Så jeg ser frem til at være en af de hurtige igen med fart i benene med mulighed for også at drible igen. Det var jo nok ikke det, jeg var mest kendt for i den sidste periode af min aktive karriere,” griner Stokholm, der sluttede sin aktive karriere dagen før sin 38 års fødselsdag og er med sin scoring i afskedskampen fortsat den ældste målscorer i superligaen med sine 37 år og 364 dage.

Men udsigten til flere driblinger og mål på banen er dog ikke det eneste grund til, at den nu 39-årige midtbanespiller vender tilbage i landsholdstrøjen.

”Jeg er først begyndt at spille lidt fodbold igen for en måneds tid siden, efter jeg stoppede. Jeg savnede fodbolden - og så var det jo nærliggende, at jeg tog i mod DBU's invitation til at spille på oldboys-landsholdet. Så jeg glæder mig – både til at spille bold igen med nogle gamle kollegaer, men også til det mere sociale aspekt. For uanset om du er barn eller voksen så handler fodbolden jo også om at have det sjovt. Jeg tror det bliver en seværdig kamp for alle.”

Nicolai Stokholm ledsages af tre andre oldboys debutanter, nemlig 39-årige Martin Jørgensen, der får selskab af lillebor Mads Jørgensen, samt Kasper Dalgas og den lidt yngre Mads Junker på 34 år.

Kampens spilles fredag d. 8. maj kl. 18.30 på Nyborg Stadion.

Oldboys truppen mod Nyborg GIF

1. Peter Skov Jensen, KB
2. Michael ”Mio” Nielsen, KB
3. Steven Lustü, Silkeborg KFUM
4. Ulrik Laursen, AC Odense
5.
6. Thomas Helveg, AC Odense
7. Nicolai Stokholm (debutant)
8. Morten Bisgaard, AC Odense
9. Kasper Dalgas, Vejle BK (debutant)
10. Martin Jørgensen, AGF (debutant)
11. Mads Junker (debutant)
12. Steen Nedergaard, AC Odense
13. Michael Birkedal, Slagelse
14. Rene O. Hansen, Lyngby BK
15.  Jeppe Tengbjerg, Slagelse
16. Lars Høgh, OB
17.

Se oldboys-landsholdets program her

 

Log ind