MENU

Måned

Juletid er registreringstid

Hvor mange fodboldspillere er der i Danmark i 2015? Igen i år betyder julen, at det er tid til at registrere klubbens medlemmer. Der er åbent for indberetning til den 31. januar 2016.

Læs nyheden

1. advent: Bedste julegave

Det er 1. søndag i advent, og derfor åbner vi den første låge i landsholdets adventskalender. Her forsøger spillerne at svare på, hvilken gave, der er den bedste, de har givet - men det kan være svært at huske...

Læs nyheden

Eksterne eksperter skal styrke reformarbejde

Den politiske struktur i dansk fodbold skal til eftersyn og have inspiration fra eksterne eksperter og organisationer som Play the Game, Dansk Industri og Danmarks Idrætsforbund. Kommissionens formand håber på mange nye ideer.

Læs nyheden

Fightervilje gav dansk sejr i slovakisk vintervejr

Stærke muller og højt tempo på kanterne førte til tre vigtige point i kampen om EM-kvalifikation for de danske kvinder i årets sidste optræden på et iskoldt slovakisk stadion.

Læs nyheden

Vil du præge breddedommernes arbejde?

DBU’s bestyrelse har vedtaget en ny dommerstruktur, der adskiller eliten og bredden i to grupper. Det betyder, at der skal findes en person fra hver lokalunion til en nyoprettet breddedommergruppe. Ansøgningsfristen er 3. december.

Læs nyheden

Fredag, flygtninge og fodbold i Nivå-Kokkedal FK

Røde Kors og Nivå Kokkedal Fodboldklub giver flygtninge et break fra livet på Center Sandholm. Hver fredag inviteres flygtningene til fodboldtræning – kun for at spille fodbold, smile og tænke på noget helt andet end krig og flugt.

Læs nyheden

Landsholdsspiller træner afrikanske fodboldpiger

Kvindelandsholdet spiller torsdag EM-kvalkamp i Slovakiet og i dit tv på DR3. Men hvad laver en landsholdsspiller, når hun ikke udfører sit arbejde i landsholdstrøjen og på klubholdet? For midtbanespiller Sofie Junge betyder fritid fra fodbolden frivilligt arbejde i Afrika – med fodbold.

Læs nyheden

FIFA-kandidater lufter visioner i København

Der var seriøse miner og emner på programmet, da fire FIFA-præsidentkandidater i dag besøgte det nordiske møde på Hotel Hilton i Købehavn.

Læs nyheden

Ny struktur styrker danske fodbolddommere

DBU’s bestyrelse har i weekenden vedtaget en ny dommerstruktur, der betyder lokal forankring af breddedommerne, mens arbejdet med talentudvikling og elitedommerne fortsat varetages i DBU. Der kan nu søges til at blive en del af DBU's nye dommerfaggrupper.

Læs nyheden

Har du højden til at være en del af Projekt Høje målvogtere?

Mange kvindelige målvogtere kommer til kort, når det gælder højden. Derfor inviterer DBU til åben træning med projektet ”Høje målvogtere”, der skal sætte fokus på højden hos de kvindelige keepere og få flere høje piger til at vælge målmandsposten.

Læs nyheden

Log ind