MENU

Måned

"Vi er alle meget berørte..."

Udtalelse fra DBU-direktør vedrørende terrorangreb i Paris

Læs nyheden

U21 hentede tre point i Rumænien

Det danske U21-landshold vandt en sikker 3-0-sejr over Rumænien i den første udekamp i EM-kvalifikationen på mål af Frederik Børsting x2 og Kenneth Zohore.

Læs nyheden

Vidste du at...?

Her får du al den viden, du har brug for inden playoffkampene mod Sverige.

Læs nyheden

Romerlys giver igen store bøder

Godt 80 romerlys og seks kanonslag betyder en samlet bøde på 90.000 kroner til Brøndby og FC København efter derbyet den 27. september 2015.

Læs nyheden

Børn bør først heade som 11-årige

US Soccer er som et af de første fodboldforbund begyndt at fraråde hovedstød i børnefodbolden. DBU er opmærksom på tiltaget, men har allerede siden 2008 anbefalet, at man ikke træner hovedstød før efter 11-årsalderen.

Læs nyheden

U17: Svær lodtrækning til Eliterunden

Fredag formiddag blev der trukket lod til de kommende EM-kvalifikationsturneringer for U17-landsholdene. En hård omgang for U17-pigerne i Eliterunden, men en bedre lodtrækning for den nye U17-årgang, som skal ud i den første kvalifikationsrunde.

Læs nyheden

Op og ned for U19 ved lodtrækning

I dag blev der trukket lod til de kommende EM-kvalifikationer for U19-landsholdene. For den nye årgang bør det være en overkommelig opgave, mens det for U19-pigerne, som skal til Eliterunden, bliver en noget større mundfuld.

Læs nyheden

U19-landsholdet satte Malta på plads i EM-kval

Det danske U19-landshold slog Malta med overbevisende 3-0. Dermed kan Danmark nøjes med uafgjort, når de søndag møder Israel i EM-kvalifikationens sidste kamp.

Læs nyheden

Ny udebanetrøje til landsholdet

Både tradition og fornyelse i den danske udebanetrøje, der er hvid med sorte ærmer.

Læs nyheden

U19-spillere er både venner og rivaler

Kasper Dolberg og Stefan Gartenmann spiller begge for det danske U19-landshold, som i øjeblikket er på Malta, hvor de forsøger at kvalificere sig til EM. Men det er ikke det eneste, de har til fælles. Begge spiller nemlig i den hollandske Æresdivision.

Læs nyheden

Log ind