MENU

Måned

To fodboldspillere er kandidater til årets holdkammerat

To unge fodboldspillere fra Nivå-Kokkedal og Maribo er tættere på 100.000 kr. og titlen som Årets Holdkammerat

Læs nyheden

600 spørgsmål til Yussuf på en halv time

Yussuf Poulsen fyrede op under kampgejsten hos de mange håbefulde fans, da han tirsdag sad klar til at svare på spørgsmål på Facebook. ”Hvad er meningen med livet?” og 599 andre spørgsmål væltede ind på kort tid, så landsholdsspilleren havde travlt ved tasterne.

Læs nyheden

U21: Hvornår får Holst overskægget tilbage?

Hvornår får Holst sit overskæg igen? Og hvordan kan Hjulsagers hår altid sidde SÅ godt? Frederik Holst og Andrew Hjulsager svarer på spørgsmål fra brugerne på U21-landsholdets Facebookside.

Læs nyheden

Mødte ærkerivalerne på træningsbanen

Københavnerklubberne B93 og BK Skjold er vant til intense naboopgør. I efterårsferien mødte de så hinanden i et direkte opgør på træningsbanen som medier for DBU´s træneruddannelse. En stor oplevelse, fortæller Skjold-træneren. Du kan også tilmelde dit hold som medier. Læs mere her.

Læs nyheden

U19: Remis i åbningskampen

Danmark formåede kun at få 1-1 i åbningskampen mod Island i den første af tre kvalifikationskampe i første runde af EM kvalen.

Læs nyheden

Jysk klub nyder godt af guldfugl

AIA-Tranbjerg fik en uventet bonus på 121.000 kroner, da Lasse Vibe blev solgt videre til Brentford FC i sommer. Pengene skal styrke klubbens ungdomsarbejde.

Læs nyheden

Gæstfriheden sluttede på banen i Grønland

Det danske futsallandshold har mødt Grønland over to kampe, som en del af den nye samarbejdsaftale mellem de to forbund.

Læs nyheden

Duncan, Delaney og Falk indkaldt

Opdateret: Rasmus Falk indkaldt som gardering for Pione Sisto efter Morten Olsen mandag formiddag indkaldte Morten ”Duncan” Rasmussen og Thomas Delaney til landsholdstruppen.

Læs nyheden

Afbud fra Leon Andreasen

Leon Andreasen skar sig i hånden i lørdags, hvilket er ensbetydende med en hånd og underarm i gips og afbud til landskampene mod Sverige. Simon Kjær møder senere ind i lejren, mens Simon Busk Poulsen er udtaget som venstre back

Læs nyheden

Fanudfordringen: Vis os Danmark i rødt og hvidt

Landsholdet har brug for din opbakning! Vis os Danmark i rødt og hvidt og støt landsholdet inden de afgørende kampe mod Sverige.

Læs nyheden

Log ind