Måned

U21: Sejr over Armenien

Det danske U21-landshold vandt 2-0 over Armenien og tager dermed et godt skridt op i tabellen i Em-kvalifikationsgruppen.

Læs nyheden

Thomas Delaney starter inde

Aftenens kamp er ekstremt vigtig for dansk fodbold. Se her, hvilke 11 rødklædte, der skal spille Danmark til EM 2016.

Læs nyheden

Kampdag: Hvem er hurtigst, og hvem sparker hårdest?

Bliv opdateret på de seneste nyheder og videoer fra landsholdslejren her!

Læs nyheden

Varm op til braget med U21

Varm op til braget mellem Danmark og Sverige med fremtidens stjerner. U21-landsholdet spiller en vigtig EM-kvalifikationskamp mod Armenien. Se den på DR3 kl. 18.45.

Læs nyheden

DR3 viser kvindelandsholdets udekamp

Du kan opleve de danske kvinder direkte, når de spiller mod Slovakiet i årets sidste kamp den 26. november.

Læs nyheden

Stadfæstelse: Tamboura var ikke spilleberettiget

Fodboldens Disciplinærinstans afgjorde i september, at det ikke var lovligt, at Hobro IK benyttede sig af Adama Tamboura i kampen mellem Hobro IK og AGF. Den afgørelse appellerede Hobro IK, men Fodboldens Appelinstans har netop stadfæstet kendelsen.

Læs nyheden

Sikkerheden skærpet til landskamp

Efter terrorangrebet i Paris fredag skærper DBU sikkerheden forud for playoff-kampen mod Sverige i Parken.

Læs nyheden

U19 et skridt nærmere EM

Uafgjort 0-0 mod Israel var nok, og det danske U19-landshold kvalificerede sig søndag eftermiddag til forårets Eliteround.

Læs nyheden

Sen dansk scoring holder EM-drømmen i live

Fem minutter inde i 2. halvleg så det sort ud for Danmark. Der havde Zlatan Ibrahimović netop bragt Sverige foran 2-0, men stille og roligt kom Danmark tilbage i opgøret – og med 10 minutter tilbage af kampen reducerede Nicolai Jørgensen til 1-2.