MENU

Varm op til braget med U21

Varm op til braget mellem Danmark og Sverige med fremtidens stjerner. U21-landsholdet spiller en vigtig EM-kvalifikationskamp mod Armenien. Se den på DR3 kl. 18.45.

Hvis du ikke kan vente til, at det for alvor går løs, når arvefjendeopgøret i aften fløjtes i gang, så kan du få stillet din fodboldsult lidt tidligere på DR3. Allerede fra klokken 18.45 kan du få fodbold i topklasse, når U21-landholdet i aften spiller en vigtig kamp i kvalifikationen til EM i Polen i 2017. 

Aftenens modstander er Armenien, som efterhånden er en god bekendt i dansk landsholdsfodbold - i hvert fald for A-landsholdet. U21-landsholdet har indtil nu spillet tre kampe i kvalifikationsturneringen, hvor det er blevet til to sejre over Bulgarien og Rumænien og en enkelt uafgjort mod Wales, der har indtaget førstepladsen i gruppen - dog med en kamp mere end Danmark, som med en sejr i aftenens kamp kan komme helt op og blande sig i toppen.

U21-landsholdet kommer med en flot 3-0-sejr i bagagen, da de i fredags mødte Rumænien på udebane. Armenien kommer derimod med et nederlag i tillægstiden til Wales. Derfor er de sat godt op til at skulle revanchere det ærgerlige nederlag, som kom efter en - med armenske briller - tvivlsom dommerkendelse.  

Kampen fløjtes i gang på DR3 fra klokken 18.45. 
Log ind