MENU

Sådan starter Danmark mod Sverige

Det er opgør nr. 104 mod Sverige, når Danmark og Sverige i aften mødes på Friends Arena i Solna til det første af to afgørende playoffkampe i jagten på EM-billetten.Viktor Fisher er med fra start, når Danmark i aften møder Sverige i den første af to playoffkampe. Andreas 'AC' Christensen starter modsat på bænken. Foto: www.fodboldbilleder.dkEn kamp, der dog foregår i skyggen af de forfærdelige terrorhandlinger i Paris. De mange ofre og sårede for gårsdagens handlinger mindes ved begge af aftenens to playoffkampe - dermed også på et Friends Arena dækket i franske farver, hvor Danmark og Sverige holder et øjebliks stilhed forud for kick off, og spillerne bærer i aften ligeledes sorte armbind. 

Danmark og Sverige er to lande og to hold, der har en lang historie bag sig, og derfor også kender hinanden rigtig godt! Det er nemlig opgør nr. 104 mod Sverige. Og netop dette mærkes ved den flotte opbakning til aftenens tæt på udsolgte opgør, hvor også godt 2000 danskere har indfundet sig på det imponerende Friends Arena.

Men selv om der uden tvivl og traditionen tro, når de to nationer mødes, vil være kamp om larmen på tribunerne, er det på banen, det afgøres! De 11 spillere, som landstræner Morten Olsen har valgt er dem, der skal sikre Danmark en perfekt start i jagten på den eftertragtede EM billet er følgende spillere:

1. Kasper Schmeichel (GK)
6. Lars Jacobsen
3. Simon Kjær
4. Daniel Agger ©
5. Riza Durmisi
7. William Kvist
15. Thomas Kahlenberg
10. Christian Eriksen
8. Martin Braithwaite
11. Nicklas Bendtner
21. Viktor Fischer

Indskiftningsspillere

16. Stephan Andersen
22. Jonas Lössl
2. Daniel Wass
9. Simon Busk Poulsen
12. Jannik Vestergaard
13. Andreas Christensen
14. Rasmus Falk
17. Thomas Delaney
18. Jakob Poulsen
19. Nicolai Jørgensen
20. Yussuf Yurary Poulsen
23. Pierre-Emile Højbjerg

Da der kun må være 23 spillere i truppen til aftenens EM-kvalifikationsopgør har Morten Olsen været nødsaget til i denne omgang at sende Morten ’Duncan’ Rasmussen op på tribunen.

Kampen har kick off kl. 20.45 og returopgøret spilles på tirsdag i et udsolgt Telia Parken I København.

Log ind