MENU

Sikkerheden skærpet til landskamp

Efter terrorangrebet i Paris fredag skærper DBU sikkerheden forud for playoff-kampen mod Sverige i Parken.

Parken_tifo_500
Glade fans på tribunerne i Telia Parken. Foto: Fodboldbilleder.dk

Der vil være ekstra sikkerhedsforanstaltninger ved indgangene til Parken, når det danske landshold i morgen tager i mod Sverige på hjemmebane. Anledningen er den altafgørende playoff-kamp, der sikrer enten Danmark eller Sverige videre deltagelse i EM i Frankrig til sommer, men weekendens terrorangreb i Paris har givet anledning til, at sikkerhedsniveauet uden for stadion øges, fortæller Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

”Vi har altid fokus på sikkerheden til kampene i Parken, men vi har valgt at øge sikkerhedsforanstaltningerne ved alle indgange til stadion i lyset af weekendens tragiske hændelser i den franske hovedstad,” fortæller Jakob Høyer.

DBU er løbende i kontakt med Københavns Politi og Parkens sikkerhedskorps for at sikre tilskuerne den bedst mulige oplevelse på stadion, og samtidig opfordres tilskuere til kampen til at møde op i god tid:

”Det øgede sikkerhedsniveau kan forventes at resultere i længere ventetid ved indgangene til Parken, så derfor opfordrer vi alle fans til at møde op i god tid for at sikre den bedste fodboldoplevelse for alle,” siger Jakob Høyer.

En god fodboldoplevelse er der i høj grad lagt op til efter et tæt første opgør mellem de to hold i Stockholm i weekenden, som endte med et knebent nederlag til danskerne og Jakob Høyer ser frem til kampen med stor opbakning fra et udsolgt Parken:

”Vi har tiltro til, at vores sikkerhedspersonale er med til at sikre, at vi får en god og sikker oplevelse for alle. Vi glæder os til kampen og til at give holdet opbakning til at vinde over Sverige,” siger Jakob Høyer. 


Log ind