MENU

Måned

DBU’s bestyrelse vil styrke sammenhængskraft og strategisk fokus

Samarbejdet mellem DBU, Divisionsforeningen og Foreningen af Lokalunioner skal styrkes, lyder det fra DBU’s bestyrelse, der har nedsat en arbejdsgruppe til at analysere organisering af opgaver og kompetencer inden for professionel fodbold i Danmark.

Læs nyheden

Rapport om transparens roser de nordiske forbund

Næsten halvdelen af verdens fodboldforbund dumper ny undersøgelse om transparens og åbenhed for omverdenen. DBU´s formand vil kræve lovning på handling fra FIFA-præsidentkandidater. De nordiske fodboldforbund, her i blandt DBU, scorer topkarakter i rapporten.

Læs nyheden

Morten Olsen indstilles til Fodboldens Hall of Fame

DBU’s bestyrelse har besluttet at indstille Morten Olsen til optagelse i Fodboldens Hall of Fame for sin livslange indsats for dansk fodbold.

Læs nyheden

FIFA-præsidentkandidater besøger København

Fodboldformændene fra de nordiske lande samles mandag til nordisk topmøde i København og har i den forbindelse inviteret tre FIFA-præsidentkandidater til den danske hovedstad for at bliver klogere på deres ambitioner for det internationale fodboldforbund. DBU´s formand håber på transparens som ét af de gennemgående temaer for dagen.

Læs nyheden

Landsholdet trak seerrekord

Landsholdets første playoffkamp mod Sverige blev årets mest sete fodboldkamp på dansk tv med 904.000 seere.

Læs nyheden

Tre U7-piger startede nyt hold

En forårsdag mødte tre små U7-piger op til et arrangement i Boldklubben Marienlyst. Et halvt år efter havde de formeret sig og fik deres eget hold. Læs deres gode historie her.

Læs nyheden

Misset kvalifikation - hva' nu?

DBU's administrerende direktør Claus Bretton-Meyer sætter ord på Morten Olsens beslutning om at stoppe som landstræner, og fortæller hvilke konsekvenser det får, at Danmark missede EM-kvalifikationen.

Læs nyheden

Hvem bliver ny landstræner?

Vi har spurgt DBU's administrerende direktør Claus Bretton-Meyer om Åge Hareide-rygterne. Se hans svar.

Læs nyheden

Morten Olsen stopper som landstræner

Efter det samlede nederlag til Sverige stopper Morten Olsen som landstræner med det samme. DBU’s formand hylder ham for hans kæmpe indsats for dansk fodbold.

Læs nyheden

De danske scoringer kom alt for sent

På en aften hvor Danmark havde de første mange chancer, var det svenskerne der scorede kampens første to mål. Yussuf Poulsen og Jannik Vestergaard sørgede for 2-2 med et par sene hovedstød, men efter 1-2 nederlaget i Stockholm var 2-2 ikke nok til at sikre kvalifikationen til EM 2016.

Læs nyheden

Log ind