MENU

Måned

20-årig skal styrke angrebsspillet hos kvinderne

Landstræner Nils Nielsen har udtaget tæt på præcis samme trup, der sidste tirsdag mødte Sverige i den seneste EM-kvalifikationskamp. Eneste supplement er 20-årige Frederikke Thøgersen fra Fortuna Hjørrings forreste kæde. Til gengæld er forventningerne til den nye offensiv store.

Læs nyheden

Morten Olsen: Sådan skal vi sejre og styre Zlatan

Morten Olsen giver sit bud på, hvordan man håndterer svenskernes målhelt, Zlatan Ibrahimovic, og hvad der skal til for, at Danmark står med EM-billetten i hånden efter de to playoffkampe.

Læs nyheden

Nyt talent får chancen på U21

Kristian Pedersen fra HB Køge får chancen på U21-landsholdet efter et flot efterår. Den 21-årige venstre back har aldrig tidligere spillet på nogen af DBU’s landshold.

Læs nyheden

Mangler I piger i klubben? Meld jer til Pigeraketten nu!

Så er tilmeldingen for årets Pigeraket åben, og i år er der ekstra fokus på at få rekrutteret pigerne fra Pigeraketten til klubbens fodboldhold efterfølgende.

Læs nyheden

Olsen om Sverige: ”Det er jo ikke FIFA 16”

Hvordan mener landstræneren, at man skal bruge tændingen og det kendskab, Danmark har til Sverige? Og kan begge dele også gå hen og blive en ulempe? Det giver landstræneren sin vurdering af i videoen.

Læs nyheden

Ingen karantænepoint til Maxsø og Lobotka

FC Nordsjællands Andreas Maxsø og Stanislav Lobotka får begge slettet de karantænepoint, de hver især fik i forbindelse med en advarsel mod henholdsvis Esbjerg fB og AaB.

Læs nyheden

FCK-spillere skal tackle matchfixing

Kulturministeren besøgte mandag FCK’s anlæg på Frederiksberg i forbindelse med ’Stop Matchfixing’ kampagnen. Her var FCK spillerne på skolebænken for at lære om den største trussel mod idrætten.

Læs nyheden

Kenn Hansen stopper som dommer

En af dansk fodbolds mest erfarne dommere, den 35-årige Kenn Hansen, har valgt at stoppe sin dommerkarriere efter denne sæson.

Læs nyheden

Futsallandsholdet indleder aftale på Grønland

Det danske futsallandshold tester formen mod Grønland i to venskabskampe i november. Kampene er et led i den nye aftale mellem det danske og grønlandske fodboldforbund, der skal være med til at udvikle fodbolden på Grønland. Se hvilke spillere futsallandstræneren tager med til øen her.

Læs nyheden

Midtbanekrigeren tilbage på landsholdet

Landstræner Morten Olsen udtog mandag eftermiddag de første 23 spillere, der om få uger mod Sverige skal sikre den danske EM-billet. En trup, der blandt andet bød velkommen tilbage til midtbanespilleren Leon Andreasen efter et års fravær på landsholdet. Også Viktor Fischer og Andreas 'AC' Christensen er nye navne.

Læs nyheden

Log ind